Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grazynkajestem

Byla żona się odezwała, on sie zmienił

Polecane posty

Gość grazynkajestem

Witajcie, jestem w związku z rozwodnikiem od kilku lat, ale nie mieszkamy ze sobą. Problem polega na tym, ze on od rozwodu nie miał kontaktu z ex żoną, ale kilka miesięcy temu jego była się odezwała, byli razem na kawie i on strasznie się zmienił w stosunku do mnie. Jeżeli ja sama nie zadzwonię- potrafi nie dzwonić po kilka dni, nie napisze nawet sms-a. O spotkania teżmało zabiega, o bliskość fizyczną także. Widzę, ze się strasznie zdystansował do mnie. Ona często teraz do niego dzwoni. Gdy podejmuję próby rozmów to on uważa, zę wymyslam, złości się. A przecież tak bardzo się zmienił, w ogóle jego miłości już nie czuję, a on wmawia mi, ze jest jak dawniej. Ostatnio miałam urodziny, to nie przyszedł na nie, bo była zona poprosiła go o pomoc w zakupach- kilka zgrzewek wody mineralnej no i pojechał. Poradźcie co robić

Gość gość
Co Ci mamy doradzić ? Przykro mi to pisać ale znasz powiedzonko - "stara miłość nie rdzewieje "...

Gość gość
Używany to ty masz mózg. Używasz go tylko wtedy, gdy ci się srać zachce :D

Gość grazynkajestem
Chyba stara miłość nie rdzewiaje, ale po jakiego diabła się rozwodził i szukał kolejne kobiety, skoro uczuciami darzy byłą?

Gość gość
ja miałam to samo! Rozwodnicy sa nie wart niczego