Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakup nowego auta

Po ile kosztują 3 NAJTAŃSZE nowe auta z salonu??

Polecane posty

Gość zakup nowego auta

i jakie maja parametry? Jakie to marki i modele?

Gość gość
Peugeot 107 - cena od 28 200 zł silnik 1.0 VTi o mocy 68 KM x Skoda Fabia - cena od 29 150 zł silnik 1.2-litra o mocy 60 KM x Toyota Aygo - cena od 29 700 zł silnik VTi o pojemności 1.0-litra i mocy 68 KM x Dacia Sandero / Dacia Logan - cena od 29 900 zł 1.2 16V o mocy 75 KM x Chevrolet Spark - cena od 29 990 zł 1-litrowy silnik benzynowy o mocy 69 KM x Seat Mii - cena od 30 200 zł Skoda Citigo - cena od 30 590 zł Kia Picanto - cena od 31 390 zł Citroen C1 - cena od 31 900 zł Fiat Panda - cena od 31 990 zł Volkswagen up! - cena od 32 900 zł Dacia Logan MCV - cena od 33 900 zł Renault Twingo - cena od 33 990 zł

Gość gość
Około 30 tysięcy, ale nie warto, bo to są zabawki, a nie auta. Szkoda kasy na Forda Ka, Skodę Citigo, czy jakiegoś VW Up. Lepiej za te pieniądze kupić coś używanego, oczywiście nie 15 letniego trupa. Za 30 tysięcy bez problemów da radę dostać powiedzmy 4 letni wózek w bardzo dobrym stanie. Astrę, Golfa, czy i30.

Gość zakup nowego auta
dziekuje za odpowiedzi, bardzo przydatne. Czyli nowego taniego się nie opłaca, ale jak kupić "nie kręcone" auto używane? Teraz podrabiają nawet książki serwisowe. To troche jak zakup kota w butach.

Gość gość
to znajdź sobie fachowca, jakiegoś mechanika po znajomości czy coś takiego, ja jak kupowałem auto to też nie sam bo ja tam sie na technicznych sprawach za wiele nie znam, no może już teraz jako kierowca bardziej, ale dopóki nie miałem auta to za wiele nie wiedziałem, ale kupował kumpel ze mną, spec od samochodów, tak przejrzał ten samochód i papiery że właściciel był w szoku :D a jeszcze pojechaliśmy na stacje kontroli to za stówke go sprawdzili mechanicy i ten mój kumpel też go jeszcze od dołu w kanale dobrze obejrzał

Gość gość
Najpewniejszy sposób na używane auto to kupić od znajomego/sąsiada. Przy 3-4 letnim aucie to raczej kupować od pierwszego właściciela, a nie od żadnych handlarzy. Co do kręcenia to tak młodych aut się raczej nie kręci, nawet jakby popatrzeć na Allegro to są 4 letnie Golfy z 150 tysięcznym przebiegiem, a 20 letnie mają podawany przebieg 180 tysięcy.

Gość gość
po pierwsze nigdy ale to prze nigdy nie kupować samochodu u handlarza !!!!!!!!!!!!!! po drugie tylko z pierwszej ręki ale nie w polsce tylko od pierwszego właściciela ogólnie! po trzecie golf to nie wózek.... nie kupuj golfa!

Gość mariczka546
A czemu pytasz? Chcesz kupić takie auto? Jeśli tak, to to jest średni pomysł. Takie najtańsze samochody to golasy, moim zdaniem nie warto. Idź raczej do porządnego salonu samochodowego, tutaj np. http://www.autoidea.mazda-dealer.pl/ i zapytaj o ofertę kredytową na konkretny model. Myślę, że lepiej spłacać raty i jeździć czymś naprawdę fajnym, niż ograniczać się do tych najtańszych.

Gość gość
po 23tys złotych skody i fiaty