Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Degustator 24 lata

ccccccc

Polecane posty

Gość gość
I po co to piwosz wołałeś oszkee na kafe ??? przez to masz z nią same nieprzyjemności teraz

Gość gość
I jeszcze Oszke nazywa idiotką hihi

Gość gość
WYJ***E CI W RYJ CIAPOSZ HEHE

Gość gość
Piwosz ale niby na czym polega ta jego dwulicowość bo ty chyba nie wiesz co to słowo oznacza :classic_cool: To właśnie ty jesteś dwulicowy, przy oszce kultura, a tu chamidło i prostak wyzywający wszystkich. Dodatkowo wywlekasz wiele faktów o Oszce na publiczne forum, uważasz że to jest fair wobec niej? I kto tu mówi o dwulicowości frajerze :D🖐️

Gość gość
odp********e sie od piwosza, tyrał oszke barłosia ma u mnie plusa wypierd/alać cwele

Gość gość
Smakosz to jest prawdziwy psychol na rencie umyslowej nie pijak:D🖐️

Gość gość
Oszka szybko zapomina takie rzeczy jak ją piwosz tyrał :D

Gość samiec beta 23
Wszyscy jesteś frajerami i bezrobotnymi cwelami:D🖐️

Gość gość
bo ona głupia jest, woli trzymać z kimś kto ją tyra niż kimś kto ją szanuje :D zwykła msochistka ze zrytym beretem :D

Gość gość
Ja sie odzywam przy niej i bez niej tak samo debile:D to smakosz udaje tutaj aniołka z nieba...

Gość gość
a widzicie jaką taktyke ostatnio przyjął piwosz? tyra ją z gościa haha np z nicku typu "piwosz na przerwie w pracy" i jest tym usprawiedliwony bo GDYBY CO to powie ze to był tylko podszyw :D haha nieźle to wykombinował

Gość gość
Diss na oszke barłosia to też robota piwosza :D dam se łeb uciąć po prostu :D

Gość gość
Wiesz, czy on udaje to ja nie wiem, nie mnie oceniać, ale jakoś nigdy nie widziałam by zachowywał się tak chamsko jak ty. Nigdy nikogo nie obraził, nawet gdy był zdenerwowany i odchodził z kafe potrafił to zrobić z kulturą, nie było tam żadnego niecenzuralnego słowa. Nadal mi zatem nie wytłumaczyłeś na czym polega jego dwulicowość

Gość gość
dajcie se już siana wszyscy kopiecie sie po kostkach jak małe dzieci, a podobno to już dorośli mężczyźni haha :D

Gość gość
k****a dwóch największych debili sie kłóci... Wypiertalać stąd obszczymurki j****e !!!

Gość gość
Wez już smakosz przestań zmyślać bo zachowujesz sie jak niedorozwinięty dzieciak...A te pioseneczki to pewnie robota tego cwela smakosza bo pedalski głos ma taki sam w tych nagraniach:D🖐️

Gość gość
no jak to jest dla ciebie ten sam głos to nie mam pytań :) nagraj od siebie kilka słów to go tak przerobie ze będzie brzmiał tak samo jak ten z piosenek hehe i to wcale nie trzeba być jakimś wielkim specem bo to jest tylko ton obniżony pewnie i to wszystko, każdy męski głos po obniżeniu tonu będzie brzmiał tak samo. I już teraz gnido na smakosza nie zwalaj bo jak powstawały pierwsze pioseneczki z tego cyklu to jego tu jeszcze nie było, a ty i owszem...

Gość gość
Odchodził k***a i zawsze przychodził z tym swoim psim zarciem hehehe dąsa sia jak księżniczka a nie facet do c***a pana...

Gość gość
Piwosz ale czemu tak wkurzasz pisałeś, że oszkaa to koleżanka nie chcesz by była szczęśliwa?

Gość gość
i po co te przekleństwa piwosz? Mówisz ze oszka tak lubi jak klniesz? to niezły pustak z niej...

Gość gość
I czemu ty chciałeś powrotu oszki do teego bagna ona już załozyła temat ze nie chce więcej czytac tematów smakosza i odchodzi a ty ją tu przywlekłeś to masz za swoje frajerze

Gość gość
no ja też tego nie czaje, miał ją TYLKO dla siebie, nie musiał sie z nikim dzielić, z nikim walczyć o nią bo po prostu miał ją już TYLKO dla siebie, a debil ją tu ściągnął chyba tylko po to by sie dalej bawić ze smakoszami i prawikami i walczyć z nimi o Oszke palant do potęgi N

Gość gość
W*****a mnie od początku ta lalusiowata obżarta p***a na bezrobociu srakosz juz pomijam tutaj oszke całkowicie bo jest to tylko koleżanka dla mnie:)Ale powiem wam szczerze ze już prawik ma 100 wieksze jaja od tego obżartucha...

Gość gość
cipposz wstydzi sie tego zarcia dodac z piwoszowego konta bo wstydzi sie uj******h misek i wiesniackiej ceraty

Gość gość
Ja już bym wolała jak to mówisz Księżniczke smakosza, ktoś nawet powie pantoflarza, ale to w gruncie rzeczy dobry facet, niż takiego chama piwosza który tylko cipciować potrafi i wyzywać wszystkich. A posta bez niecenzuralnych słów i wyzywania u niego nie uświadczysz. Badboy tak? to ma być fajne? takie typowe chamstwo i totalny brak ogłady? Nie... Ja dziękuję :o i jeszcze pewnie teraz powiesz ze jestem smakoszem i że sama go wychwalam z gościa, ale to już twój problem. Ja wiem piwosz że prawda boli, ale spójrz na siebie, spójrz co ty sobą reprezentujesz, nic... dno.

Gość gość
Koleżanka haha a zachowujesz się jak zazdrosny zakochany amant.

Gość gość
Piwosz co ty dzisiaj o suchej mordzie siedzisz czy co?:D🖐️

Gość gość
Bo mnie wnierwia a co nie moze?:D🖐️A ty gościu schowaj dzioba w piach...

Gość gość
Piwosz wyczytałam w innym temacie ze coś tam narozrabiałeś w pracy, Jak to w tego typu przypadkach postępuje pracodawca? dostałeś ochrzan i odliczą ci od pensji?

Gość gość
Piwosz napij się piwka :) relax take it easy hehe po piwku świat jest piękniejszy