Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

dlaczego pomaranczowi nie tolerują niebieskich

Polecane posty

Gość zapent
wtf? czemu mnje igbirujesz? mam prosbe him.

Gość gość
him cyberek teraz?

Gość zapent
moglabys przejsc na wegetarianizm?????? prosze. zrob to...

Maniuś a czego mają niby zazdrościć? Po prostu boją się w jakikolwiek sposób personifikować. Cykory dęte i tyle:classic_cool:

Gość gość
ta znowu o zazdrosci.. :o

Gość gość
to fizyka ciał wściekłych

Gość gość
HIM to że cie nie tolerują bo jesteś kurvą która wstawia foty swojej d**y to nie znaczy że wszystkich, jesteś tego samego sortu co good girl gone bad która cyber na mailu uprawia szmata czarna

Gość gość
powiedzcie czego zazdroscimy

Gość gość
trzeba ludzi jakoś podzielić na wypadek gdyby zaczeli sie we wszystkim zgadzać. podział ze wzgledu na kolory jest równie dobry jak kazdy inny szczególnie że na kafe wybór czy pisac pod niebieskim czy pomarańczowym jest egzystencjalnym wyborem drogi i filozofii zyciowej tym bardziej głębokiej, ze wyznawanej masowo przez tubylców. najwidoczniej te dwie egzystencjalne opcje tak sie od siebie różnią, że trzeba to czyć o nie i dzieki nim wojny. to wprawia w ruch to forum. to taki silnik dwusuwowy i kompromis między całkowitym chaosem a totalnym zastojem. czyli chaos kontrolowany tudzież porządek przez chaos.

gość dziś A jak to się ma do dwulicowości jednostki osobowej w stosunku do popełniania pisania czasem spod oraża przez osobnika zaniebieszczonego:P

czy ktos mnie tutaj akceptuje czy tez nie :)))):)))) nie przyda mi sie to w zyciu w realu wiec jest mi to bardzo obojetne:)

Gość gość
pomarańczowi to ci sami niebiescy tylko na pomarańczowo,przy takiej ograniczonej liczbie osób jaka tu stale przebywa,ciągle było by na niebiesko od etatowych zjebów,dlatego wystepuja dla urozmaicenia na niebiesko,przecież tu k***a sa te same cwele od lat w liczbie kilku i to wszystko w temacie

Gość
gość dziś HIM to że cie nie tolerują bo jesteś kurvą która wstawia foty swojej d**y to nie znaczy że wszystkich, jesteś tego samego sortu co good girl gone bad która cyber na mailu uprawia szmata czarna x nie uprawiam żadnego cybera bo to mnie tak naprawdę nie kręci! :O ok 2 razy, ale to było już dość dawno temu. A na meila już nawet nie wchodzę i nie mam zamiaru...;)

Gość gość
good girl gone bad ty czarna małpo d****arska zdychaj

Gość gość
A ta him siedzi tu od rana ciekawe co robią jej dzieci.

Gość gość
ja dodam, że po HIM jedzie teraz kłamliwa i fałszywa szmata niebieskooka omega, która schowała się jak szczur w kanale i już nie bazgra ze swojego konta

Gość gość
a mnie sie wydaje ze HIM i GOOD GIRL to jedna i ta sama szmata jest :D i studzia na bank gdzies sie tu czai :D

Gość gość
gość dziś him da się prędzej ze skóry żywcem obedrzeć niż przyzna się że jest good girl, ale ja tam swoje wiem :) tak samo jak to że niedorobiony to małpa

Gość gość
cynik to pedalicho rozjechane