Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 22 lata siostra 27

Polecane posty

Gość gość

jestem jej bratem. Jest wredna, wcibska i ma mniemanie o sobie. Gdy przychodzi do domu zawsze na mnie warczy i wgl a to że jej drzwi nie otworzyłem a to ze żarcia nie ma (trzeba jaj jeszcze na stół podać bo sama d**y nie ruszy żeby sobie nałożyć). Ogólnie ma chłopaka mieszkają razem ale on tylko jej przygaduję. Ostatnio przyszła do domu i z mordą na mnie czemu nie ma obiadu ja mówię ze będzie ale potem jak ojciec wróci ... to ona że jestem debilem , że tylko siedze i nic nie robię . Potem zaczęła najeżdzac na moją dziewczynę. Rodzicom mówiła ostatnio żeby jej kupili jakieś ciuchy idt .. pracuje , zarabia jednak rodzice jej kupili te ciuchy (bo gdzieżby inaczej ). ja tez pracuje ale jeszcze nigdy nie zdazyło się żebym od kogoś kase wyciągał. Ostatnio się przyszła do mnie dziewczyna to powiedziała do mojej dziewczyny żeby się tu nie pokazywała bo jej to nie pasuje. To ja do siostry " mieszkasz z chłopakiem w wynajmowanym mieszkaniu, tak naprawdę przyjeżdżasz w weekendy tylko do domu. O co ci jeszcze chodzi ?Będę zapraszał dziewczynę ile będę chciał, będę z nią robił co mi się żywnie podoba , a co ty nie masz życia że się tak do mojego wtrącasz?" Po tych słowach zamilkła . Ale potem jak poszła dziewczyna to powiedziała że takiej k***y to na oczy nie widziała. To ja wyszedłem trzasnąłem drzwiami i powiedziałem " zajmij się k***a swoim życiem bo coś mi się wydaję chyba go nie masz ". Mam jej dosyć już.

Gość gość
widze że ktoś ma niezłą zabawę usuwając odpowiedzi ...

Gość
współczuję siostry.:O moim zdaniem jet niezrównoważona i strasznie wredna. Nie wiem co poradzić. Albo powiedz jej tak żeby jej w pięty poszło, albo po prostu olej, ogranicz z nią rozmowy i kontakt. Może to da jej coś do myślenia...