Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszata96

Kłamstwa zdrada

Polecane posty

witam was wszystkich , długo sie zbierałam zeby wkoncu to napisac ale cały czas miałam nadzieje ze wszystko bedzie okej ale to tylko wmawianie moje no wiec mam chłopaka z którym jestesmy juz 3 lata wszystko było przez 2 lata przepieknie az moja mama niemogła sie nadziwic ze tak fajnie nam sie układa , no ale do czasu niestety zaczeły sie z czasem powazne klutnie , wyzywania sie wzajemnie , spotykania sie co 2 tygodnie , nawed grozenia ze zerwie ze mna , postanowilam z nim pogadac powaznie i wg bylo wszystko okej z 3 miesiace az przyłapałam go nieraz na pisaniu z jakimis dziewczynami to spotkalam jego sasiadke i zaczela mi wspolczuc zerwania z Adrianem i wg nie wiedziałam o co chodzi az wytlumaczyla mi ze byl u nich i mowil ze zerwalismy i wg potem znow od kolezanek slyszalam jak mi mowily ze pisal do ich kolezanek ze jest sam ze chce sie spotkac i wg ze jest sliczna itp , potem znwo przyłapalam go na pisaniu z jakas agnieszka na badoo i sms mial jak pisal z nia i spotykal sie z jakimis dziewczynami a mi mowil ze z kolega na piwie jest a własnie ani razu nigdy jak niby był na tym piwie nie odebrał telefonu , i mial drugi tel potem z innym nr ale zawsze mi tlumaczy ze mnie kocha i wg ale ja mam dosc niewytrzymam juz dluzej tego to juz trwa 2 mieisace a ja go nadal kocham mimo tego ze nietraktuje mnie tak jak kiedysi wg pomozcie mi prosze:(

Gość gwoli wyjasnienia
dlatego wlasnie dalej robi cie w balona bo wie, ze ty i tak go bedziesz nadal kochac. ma cie w reku. chcac zmienic jego zachowanie, musisz zmienic najpierw swoje. jeszcze raz go na czyms przylapies, podziekuj mu za wspolnie spedzony czas i ciau. nie trac czasu na takiego gnojka. on nie traktuje cie powaznie. wyciagnij wiec z tego konsekwencje.

Gość gwoli wyjasnienia
i zmien swoj nick bo on mowi wszystko o tobie-szara myszka co piszczy i ucieka do kata. proponuje "mloda tygrysica"

Gość Ola164
Czy wybaczyłyście mężowi fakt, iż oszukał Was w sprawie pieniędzy? Mamy jedno konto, z którego nie korzystamy, aby zamknąć musimy wpłacić overdraft w kwocie 400 zł. W tamtym miesiącu wpłaciłam daną kwotę, z myślą, że zamkniemy konto. Kiedy poinformowałam męża dziś, że zamykamy konto, on zaczął się wzbraniać. Powiedział, że zginęła mu karta debetowa, którą przed zamknięciem musi oddać. Kiedy ją odnalazłam i powiedziałam mężowi, że możemy zamknąć konto, okazało się że tam już nie ma środków, bo w tajemnicy przede mną je wydał. Nadmienię, iż dwa tyg. temu nie mieliśmy na życie i prosiłam męża, aby sprawdził, czy można te pieniążki wypłacić (ja mam zablokowaną kartę), on ciągle mówił, że sprawdzi ale nie sprawdzał, no i okazało się, jak się okazało. Jestem wzburzona i nie wiem, co o tym wszystkim myśleć... Poradźcie...