Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem tak Nieatrakcyjna że postanowiłam

Polecane posty

Gość gość

skupić się tylko na ukształtowaniu własnego umysłu, dużo się uczyć i sporo pracować. Nic mi juz nie pomoże w związku z beznadziejnym wyglądem więc sobie odpuszczam tą kwestię i idęę w drugą stronę.

Gość gość
Studzińska, właśnie w taki sposób myślę. Zamiast wydawać kasę na kolejne kosmetyki czy fatałaszki wolę zainwestować w książkę z kursem do nauki języka obcego. Nie mam oczywiście zamiaru ssię tak zapuścić, żeby np. przestać dbać o higienę i ubrania ale po prostu bedzie bez szału- czysto, skromnie, normalnie i bez celu, żeby np. kogoś zauroczyć.

Gość szczery22
brawo! :) mądra decyzja, tylko przykre jest to że gdybyś była ładna to dalej byłabyś głupim pustakiem :/

Gość gość
szczery22 to po co komentujesz topik brzydkiej i głupiej? Leczysz kompleksy?

Gość gość79
Powiem ci że też o tym myśle.

Gość gość
a, i przestaję sie odchudzac i wiecznie uważać na to co jem. mózg potrzebuje paliwa

Gość gość
To idzcie na operacje plastyczne zmiany mordy jak prawik24 i na silke by miec fit body ;)

Gość szczery22
nieee :D ciesze się że wyciągałaś dobre wnioski i chcesz coś zrobić pozytywnego ze swoim życiem :) a atakuje puste lale które myślą że mają urodę i co mogą żyć szczęśliwie za kasę faceta jako worek na sperme

Gość gość
Ale nie chce mi sie wierzyć, że nie chciałabyś by obok ciebie był ktoś kochający.

Gość gość
gość dziś nie mam kasy na operacje, poza tym to się kłóci z moim światopoglądem. siłownię mam gdzieś, niepotrzebny wydatek i pocenie się w zamkniętym pomieszczeniu z oszołomami, juz wolę spacery lub rower.

Gość gość
gość dziś Pewnie, że bym chciała kogoś takiego. Już 2 razy byłam w związku, potem zawsze odchodzili do tych atrakcyjnych. Ja taka nie jestem i przestaję udawać bo już nie mam siły "inwestować" w swój wygląd, co bym nie zrobiła, czego nie kupiła to ZAWSZE wypadam słaboooooo w porównaniu z innymi. Maam swój styl, wiem jak sie malować, czesać itd, tu akurat mam spore doswiadczenie ale...żeby nie wiem jak sie postarała to o tak tego nie widać. Wolę już nie poświęcać tyle czasu na wygląd, żałuję, że tak póxno to sobie uświadomilam.

Gość gość
A jakiego języka się bedziesz uczyć?

Gość gość
chińskiego i holenderskiego- już od dawna mnie fascynują :-)

Gość gość
Polskiego

Gość Mężczyzna_Sam
Polecam ilanguages.org do nauki języków z całego świata oraz kanał na youtube bookboxinc z holenderskimi i chińskimi bajkami z napisami i wolnym czytaniem w sam raz na początek

Gość gość
Mężczyzna_Sam dziś czy te kanały są płatne?

Gość gość
A to zaczynasz od początku czy już się ich uczyłaś? Będziesz się uczyć obu na raz?

Gość gość
no od zera zaczynam, kiedys wzięłam kilka lekcji z holenderskim nativem tylko wszytko zapomniałam, i tak- mam zamiar uczyc sie rownolegle tych dwóch języków. Kiedyś uczyłam się angielskiego i niemieckiego od podstaw wiec sadzę, że dam radę.

Gość gość
To powodzenia:) Ja teraz zaczynam włoski:) A niemiecki i angielski na poziomie komunikatywnym znasz?

Gość gość79
To nie była prawdziwa miłość. Nie ma możliwości naprawde pokochać kogoś tylko za wygląd. Napewno spotkasz jeszcze kogoś kto pokocha ciebie... Poprostu ciebie.

Gość gość
gość dziś Angielski znam bardzo dobrze, bez problemu się komunikuję, oglądam filmy, czytam ksiązki itd. Niemiecki znam dobrze , mogłoby być lepiej ale tylko dlatego, że....nie mama serca do tego języka, nie lubię tego, jak brzmi, wolę już czytać w tym jezyku :-) Włoski też mi się podoba, czesto tam wyjeżdżam na wakacje, włosi slabo znają angielski, więc chcąc nie chcac nauczyłam sie trocskę komunikować w tym języku :-)

Gość gość
Fajnie:) To powodzenia w nauce!:)

Gość gość
dzieki :-) Tobie również