Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co się ze mną dzieje?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam problem. I to poważny. Znam Tomka jeszcze z czasów podstawówki, ja zakochana, on olewajacy. W gimnazjum się spotykaliśmy, nigdy nie było mowy o tym ze jesteśmy para, calowalismy się, przytulalismy, chodziliśmy za rękę, ale nie uprawialismy seksu. W pewnym momencie nasze drogi się rozeszły. On związał się z dziewczyną, która też za nim latala, ale on jej nie chciał, nie podobała mu się kiedyś. Teraz po kilku latach nadal są razem, ja mam dziecko, w przyszłym roku wychodzę za mąż. Bardzo kocham narzeczonego, nikogo nigdy tak nie kochałam, bardzo mi pomógł w życiu. I zamieszkalismy niedaleko Tomka. Mijamy się, jednak zadno z nas nawet cześć nie powie, a mimo to odzywa się we mnie jakieś poczucie winy, smutku, zazdrości. Tak jakbym coś do niego czuła. Zazdrość o to ze to inna go ma, że z nią spędza czas, że dodają zdjęcia na fb zakochani. Ze kiedyś się z nią ozeni i będą mieli dzieci. Nie wiem czemu. Przecież jestem taka szczęśliwa, mam swoja, cudowna rodzinę. Czuje się jak gowniara, a prawda jest taka ze jestem juz dorosła kobieta...

Gość gość
Dwóch naraz mieć nie możesz

Gość gość
I najgorsze jest to, że zauważyłam, że on bardzo często na mnie patrzy. Niby nic, a ja po nocach spać nie mogę, a jak usne, to on mi się śni.

Gość gość
Dorosła, ale nie do końca dojrzała. Czemu nie mówicie sobie cześć? Dziecinne to jakieś.

Gość gość
Dziewczyny pomocy, jak się od tego uwolnić.....