Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez ludzie was lepiej traktuja jak jestescie umalowane, zrobione i wystrojon

Polecane posty

Gość gość

wystrojone? Nie mowie tu tylko i wylacznie o facetach, kobiety rowniez sa dla mnie milsze. Ludzie przypisuja mi wieksza inteligencje, zaradnosc, chetniej mnie sluchaja, sa po prostu milsi.

Nie wiem czy lepiej, bo nigdy nie chodzę nieumalowana i w byle szmatach. Nie mam porównania.

Gość gość
Bo to prawda. Buty na obcasie dzialaja tak samo. Niestety musze sie pindrzyc a nienawidze tego. Pracuje z ludzmi i pierwsze co robie jak koncze prace to scieram chusteczka do demakijazu ten syf z twarzy. Jestem kryptoabnegatka ;-)

Gość gość
nie chodze w "byle szmatach", jak nie jestem odstawiona :) nie jestem łapciuchem. W te dni co mi sie nie chce to wloze normalne dzinsy i luzniejsza koszulke, co do makijazu to tusz do rzes. Mam takie dni czasem, ze mi sie nie chce i czuje roznice w porownaniu z dniem co zrobie wlosy, wysmaruje twarz tapeta i wloze jakas sukienke/obcisle rzeczy

Gość gość
heh tez chyba jestem ta "kryptoabnegatka", nienawidze uczucia makijazu na twarzy, czuje mejkap xd to smieszne, jak komus mowilam, to mi mowili ze fanaberie. No ale czuje i mi niewygodnie z tym na twarzy i juz. Tylko fajnie sie czuje z blyszczykiem. Cienie, tusze, eyelinery, fluidy - czuje ich ciezar

Gość gość
Mam taka znajoma w pracy, ekstra gruba warstwa mejkapu na twarzy i czuje sie jak pani. Ciekawe czy jakby to zmyla to by juz nie byla taka oh ah :D Jest taka osoba, ktora ocenia po wygladzie, nie zna kogos, ale spojrzy na jakas nieumalowana dziewczyne to zacznie wyklad o jaka szara myszka, nieogarnieta itp.