Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna 30latka

jak znalezc partnera do zwiazku ?

Polecane posty

Gość samotna 30latka

w internecie faceci szukaja seksu na raz zwodzac i oklamujac kobiety, wiec gdzie szukac w takim razie ? jak zwiekszyc szanse na znalezienie normalnego nieprzygodnego mezczyzny bez nalogow, nie oszusta i kretacza i dojrzalego emocjonalnie ?

Gość gość
jestem. 33 lata, rozwodnik, jedno dziecko, 400 alimentów, praca, mieszkanie, auto. Pasuje?

Gość gość
nie pasuje. skoro dziecka nie wychowujesz i umywasz rece od obowiazkow nie jestes dojrzaly, nie nadajesz sie na meza i ojca

Gość gość
rozwodnik z dzieckiem u mnie też odpada, nie uznaję rozwodów

Gość gość
tez jestem sama odnosze wrazenie ze tych porzadnych wartosciowych facetow juz nie ma ...

Gość gość
pozenili sie jak im fiuty zaczely stawac a teraz sie rozwodza, o matko jak mi przykro co chcieliscie to macie pobrali sobie za zonki zarozumiale puste lalunie a teraz rozwody i placz bo alimenty trzeba placic... macie za swoje !

Gość prawictwo pospolite 195
jesteś dziewicą ?

Gość samotna 30latka
Nie, na dyskotekach miałam kilku partnerów ;) ale to się nie liczy. Teraz szukam miłości

Gość gość
20:32 ok szukaj dalej :D

Gość gość
ja tam na dyskoteki nie chodze, zreszta nigdy mnie to nie ciagnelo... partnerow przewaznie poznawalam w pracy, nie wychodze nigdzie , to juz chyba nie ten wiek :)

Gość gość
Skoro nie jesteś dziewicą, to wiedz, że możesz teraz liczyć wyłącznie na frajera łajzo

Gość gość
takie skromne wymagania i poszukiwania nie przynoszą rezultatów? :D nie wierzę albo jesteś bardzo brzydka albo nie piszesz nam prawdy o wymaganiach :P

Gość gość
Nie oceniajcie dziewczyny facetów po rozwodzie, bo baby też rozwalają związki swoim puszczalstwem, dlatego facet po rozwodzie może być ok, sama jestem rozwódką i nie generalizuję która strona jest winna bo bywa różnie, naprawdę!