Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasminum4

Gdzie zamówić konstrukcje stalowe?

Polecane posty

Gość mirosław542
Jeśli chodzi o profesjonalne hale stalowe to mogę polecić JPP Projekt - http://jpp.pl/. Korzystałem z ich usług i wszystko jak należy, profesjonalizm. To firma z Gdyni, ale działają na terenie całej Polski - ja mieszkam pod Poznaniem.

Gość gość
Ja zamawiałem też w www.tlc.e. Mają certyfikowane wyroby, także jakość najwyższa.

Gość gość
Szczerze polecam usługi budowlane firmy Grunt. Wysoka jakość stali i bardzo miła obsługa klienta

Gość gość
My realizowaliśmy zamówienie u firmy Bowim i szczerze moge polecić. Wysoka jakosć stali w przystepnych cenach ;)

Gość gość
Polecam firmę Bowim ;) Szybki czas dostarczenia towaru oraz jego jakość. Cenowo tez jest ok

Gość gość
Zgadzam się. Bowim S.A to firma godna polecenia

Gość gość
W firmie Bowim :) Ja jestem zadowolony

Gość gość
Najlepiej w Bowimie. Zamówienia są realizowane ze starannością i na czas.

Gość ANikaa12
Bowim jak najbardziej jest warty polecenia. POLECAM

Gość gość
Ja polecam BOWIM. Pewni i sprawdzeni

Gość gość marcel
Commercecon polecam, ich konstrukcje to górna półka. Projektują, dostarczają i montują na terenie całego kraju. Mam kilka hal także trochę tych dostawców poznałem i porównanie mam.

Gość hubertoo

Uważam , że solidną firmą jest przedsiębiorstwo produkujące solidne konstrukcje stalowe https://racksandrolls.pl/. Polecam ją dlatego, że mają indywidualne podejście do Klienta, wykonają praktycznie każdą konstrukcję stalową: palety stalowe, wózki transportowe, regały , stojaki do okien i wiele innych. 

Gość hubertoo

Uważam , że solidną firmą jest przedsiębiorstwo produkujące solidne konstrukcje stalowe https://racksandrolls.pl/. Polecam ją dlatego, że mają indywidualne podejście do Klienta, wykonają praktycznie każdą konstrukcję stalową: palety stalowe, wózki transportowe, regały , stojaki do okien i wiele innych. 

Gość johnny6762

Wyroby hutnicze braliśmy bezpośrednio od Hax-Inox https://hax-inox.pl/ . Pozwoliła nam na to doskonała jakość, która w kompozycji z ceną była warta takiego wyboru. Artykuły te okazały się niezmiernie przydatne, nie do zastąpienia. Zamówiliśmy ich naprawdę sporo. 

Gość Andrzejjjjj

Euro Raf! Ostatnio korzystałem z ich usług. Niska cena,  bardzo wysoka jakość wykonania 

Gość markooos

Zerknij na ofertę firmy Stalex. Zamawiałem od nich rury stalowe i profile. Cena w porządku, kontakt z firmą również. www.stalexinwroclaw.pl - Polecam

Gość artokk

Ja zwróciłem się w tej sprawie do POM Sztum z woj. pomorskiego. Zajmują się produkcją konstrukcji ze stali czarnej i nierdzewnej, aluminium i mosiądzu. Firma ma duże doświadczenie, duży park maszynowy, zajmuje się również obróbką CNC. Bardzo jesteśmy zadowoleni z ich usług, firma działa kompleksowo i solidnie.

Gość mirek

Zamów na tej stronce http://konstalsystem.pl

Gość franek

stal konstrukcyjna tylko tu http://akrostal.pl/

Gość Minimek

Wielokrotnie korzystaliśmy z wyrobów tej firmy i nie mamy żadnych zastrzeżeń co do wykonania ani współpracy. 

Gość jaspers

Namiary na kogoś sprawdzonego - solidhale.pl

Przede wszystkim sprawdzajcie, jakie realizacje ma za sobą dana firma.

To zdecydowanie najważniejsze. Dlaczego? Bo to nie może być przypadkowy wykonawca. Firma musi mieć za sobą wiele realizacji, żebyście mieli dowody tego, że mają o tym pojęcie. Zatrudnienie przypadkowego wykonawcy raczej nigdy nie skończy się pozytywnie. Tym bardziej jeśli poważniejszą 

Za realizacje naszych zamówień odpowiada firma Bowim S.A i jestesmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą 🙂 Polecam

Gość Marek

Jeżeli szukasz dobrej firmy od konstrukcji stalowych blisko warszawy to polecam firmę „STALKON” z Wieliszewa koło Legionowa.  Firma oferuję profesjonalne usługi z zakresu różnego rodzaju konstrukcji stalowych, instalacją hal produkcyjnych oraz hal magazynowych. Firma oferuję również montaże stalowych pawilonów handlowych. 

Gość jommmy

Jeśli chodzi o projektowanie, montaż i naprawę konstrukcji stalowych to warto skorzystać z usług firmy SMB Mateusz Wiśniewski. Bardzo solidna, terminowa firma, dobrze oceniamy ich usługi, 100% profesjonalizmu.

Gość Olek

Euro-Raf z Płocka;) Chłopaki dają radę. Realizujemy już trzecie zlecenie i wszystko dopięte na ostatni guzik, także polecam!

Gość Uso

Też mogę polecić firmę Bowim. Pełen profesjonalizm.

Gość markowski

Dobra firma produkująca  konstrukcje stalowe (stal czarna i nierdzewna) czy konstrukcje aluminiowe to Pom-Sztum z pomorskiego. Mega solidni, profesjonalni, wzorowo wywiązali się ze zlecenia, z naszej strony pełne zadowolenie z wykonanych usług.Jeśli chodzi o projektowanie, montaż i naprawę konstrukcji stalowych to warto skorzystać z usług firmy SMB Mateusz Wiśniewski. Bardzo solidna, terminowa firma, dobrze oceniamy ich usługi, 100% profesjonalizmu.

Gość gosc

Wysokiej jakości konstrukcje stalowe znajdziesz w www.farmatech.com.pl. Mają ogromny wybór, a do tego rzeszę swietnych fachowcow, wiec smialo możesz się z nimi s=skontaktować.