Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 I tutaj jest dowód , że Andrzej Duda już działa. D sejmu trafił projekt w celu obniżenia wieku emerytalnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 najbardziej to mnie rozwala argument ze jak sie obnizy wiek emerytalny to emerytura bedzie niska tak jakby praca do 67 gwarantowala wyzsza emeryture, propaganda ruszyla!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 Oj ciołeczku chcesz emeryturę w wysokosci 450 zł. to przyznaj mu rację. Nie rozumiesz że to tylko było przed wyborami? A teraz chce gorące kartofelki z ogniska wybierac cudzymi rękami. Mam nadzieje że Polacy to nie tępaki i nie dadzą się kolejny raz wpuścić w maliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 Jak można tego nie rozumieć że dłuższy staż pracy, to wyższa emerytura. A ile dziecinko masz lat? Bo dorosły człowiek takie rzeczy bez problemu rozumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 sprawa jest taka: niższy wiek emerytalny to niższa emerytura ale większa szansa, że się wytrwa w pracy do emerytury. gdyby kobiety też miały 65 lat to może i by się kalkulowały kobietom ale 60 lato to groszowa emerytura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 w całej Europie podnoszą wiek emerytalny a PiS + Duda obniżają - tacy mądrzy czy tacy głupi ? Mnie to pachnie lewactem nacjonalistycznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 właśnie, PIS to narodowy socjalizm w wersji polo z 21 wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 PO naśladuje Niemców bo chce utrzymać dużo niższe koszty pracy niż w Niemczech bo dzięki temu bezrobocie w Polsce jest nie tragiczne. Merkel usiłuje obniżać koszty pracy więc PO też musi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 PiS-uar zrobi ludzim dobrz na chwilę, a potem bedzie syf i wołanie o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 Duda realizuje plkan Jarosława by dokopać PO ale sam się przy tym kompromituje jak cholera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 'I tutaj jest dowód , że Andrzej Duda już działa' działa ? wykonuje rozkazy Jarka ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 W Niemczech obniżono wiek emerytalny ale to inne kraje mają zapieprzać na emerytury Niemców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 Durna propaganda przed wyborami. Byle tylko pokazać , jaki to PiS i prezydent są prospołeczni a tak na prawdę to zwykła kiełbasa wyborcza. Chyba tylko lemingi tego nie mogą pojąć! Szkoda , że od razu nie wyjaśnili z czego będą finansowane te wcześniejsze emerytury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 A skoro Jarek tak chce to bardzo dobrze!!! Ja to popieram. Trzeba opodatkować banki i markety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 Będą opodatkowane banki i markety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 *naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 Naprawdę :) PiS chce opodatkować banki, markety i inne zagraniczne działalności. Chcę, zlikwidować umowy śmieciowe i doprowadzić do tego, by stawka godzinowa była 12 złotych na godzinę. Nawet jak pójdziesz ulotki roznosisz to będziesz miała umowę o pracę i 12 na h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 finansowane beda z budzetu panstwa np z podatkow centr handlowych ktore to na naszej ziemi ich nie placa lemingu obsrany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 właśnie o tym mówiłam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 Skoki niech opodatkuje! A co mi teraz po usunięciu umów śmieciowych, skoro od przyszłego roku będą oskładkowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 Widzę, że naczytałaś się gazety wyborczej a prawda jest taka, że PiS ze skokami nie ma nic wspólnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Argen Napisano Wrzesień 22, 2015 komuna jak nic każda robota za 12 zł/h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2015 Muszą ograniczyć wydatki POlaków,aby w ciągu nastepnej kadencji mieć co grabić z POlski.To są złodzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 22, 2015 Ja bym nawet wolała 20 złotych za godzinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elajdża Napisano Wrzesień 22, 2015 Jak by złodzieje nie budowali pałaców ZUSowskich to by pieniędzy na emeryturę nie zabrakło osobom, które już odłożyły. Wybaczcie, ale jak miesięcznie odkłada mi pracodawca na zus 300 zł, a na konto emerytalne trafia 15 zł to coś jest nie halo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach