Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystarczyzaufac

Głowa do góry, uśmiechnij się.

Polecane posty

Gość wystarczyzaufac

Witajcie w tą chłodną wrześniową noc. Przyszła jesień, więc zgaduję, że wielu z Was dopadła depresja jesienna {dla niektórych to pewnie trzecia już w tym roku}, dlatego tak sobie pomyślałam, że czasami łatwiej będzie Wam jeśli wygadacie się komuś całkowicie obcemu! Komuś, kto będzie bezstronny i powie, co myśli. NO WIĘC JESTEEEEM! Przybyłam :) wystarczyzaufac@gmail.com podaję Wam maila, i możecie śmiało pisać, jeśli: *jest w Was mnóstwo emocji, których nie potraficie ogarnąć *poszukujecie drogi, by znaleźć w swoim życiu Boga *chcecie zmienić swoje życie, ale trochę się wahacie lub boicie. ewentualnie nie wiecie jak to zrobić *czujecie potrzebę wyłącznie się wygadać *jest temat, który Was gdzieś tam gnębi i chcecie się tym podzielić ze mną! *macie niską samoocenę, nie akceptujecie siebie i wiele innych :> No więc moi drodzy, jak coś to smiało! Być może niektórym z Was opowiem swoją historię, i może właśnie to Wam pomoże. ;) Główka do góry! Piszcie.

Gość gość
uwaga psychopata!

Gość gość
Nie, nie. Żaden psychopata, ani zadna psychopatka. Po prostu osoba z dobrym serduszkiem, która chciałaby pomagać ludziom! 'Zrób komuś dzień dobry' ~ Loesje takie moje motto :D

Gość gość
Moze masz gg ile lat?

Gość wystarczyzaufac
49175643 - numer gg. Nie kieruj się wiekiem. Wiek nie ma za wiele do powiedzenia w niektorych przypadkach..