Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja ciągle Cię kocham..

Polecane posty

Gość gość
Jak twój to się w nim utop z tej miłości zatopionej :P

Gość gość
Ta nagonka na uciemiężoną w bólu gościa sisi jest słuszna bowiem nie zna nikt na tym forum głupszej postaci o wybujałym roszczeniowym ego od niej. Zatem bujaj się gościu sisi na fali swojego wyimaginowanego chcenia bycia w centrum uwagi, a może zgłoś się do występów telewizyjnych, a zrobisz większą karierę niż na tym marnym forum 🖐️

Gość gość
Sisi a może masz nagrane w internecie linki do ukochanego to wpisz chętnie posłuchamy.

Gość gość
😍 ale na rolę,w jakiej mnie widzisz,się nie nadaję albo 100% albo nic :( 🖐️ 🖐️ 🖐️

Gość gość sisi
Ej wy nienormalni jestescie czy jak???Nie było mnie na kafe 3 dni bo byłam 60 km.od domu.wchodzę na kafe i co czytam?Podli jestescie !idzcie sie leczyć.Nie założyłam tego topicu i rowniez nie uwazam ze jest do mnie ale widze ze znowu sie mnie tu obraża?.do choleruy jasnej czy wy uwazeacie że ja nie mam nic innego do roboty jak tylko siedziec****isac na kafe???.Czy w tym temacie jest choc jeden wpis o nicku "sisi"?nie! bo mnie tunie było!!!czy to jest jadne??Jesli piszę to sie podpisuję.Nie mam czasu na kafe.!Nie szukam rozgłosu..tylko real jest dla mnie ważny.

Gość gość
do gościa sisi: a kto ci uwierzy w te brednie. nie było cię, a jesteś ZAWSZE jak ktoś tylko wymieni twój nick :D

Gość gość sisi
11.38.jakim roszczeniowym ego ?o czym Ty do cholery jasnej piszesz i dlaczego mnie obrazasz.Racja ja w ten weekend byłam w centrum uwagi ale nie tutaj tylko w realu i nie dlatego ze się pchałam tylko dlatego ze mnie wybrali.Jestem skromną osobą...a w ten weekend nasłuchałam sie tylu komplementow ze mie potezebuję żadnej idiotycznej kafeteri..zrestą nawet nie mam czasu tu pisać.Gosciu Ty mas jakiwś omamy że wszedzie mnie widzisz???nie masz nic innego do roboty?.nie obrażaj mnie.!bo to nie ja!.

Gość gość sisi
12.05.bo mam wolne!!kretynko i akurat nadrabiam..przeglądam kafe..nie byłam na necie od piątku od popołudnia.Wyjechałam w piątek.Kto mi uwierzy ?wystarczy spytać mojej rodziny..szwagierki ..miałam pełne ręce roboty!!!Wczoraj praca od7-19.Wejdz na mojego fb.piątek sobote i niedziele byłam na wyjezdzie.!

Gość gość sisi
Zarwałam dwie noce i nawet dzisiejsą noc nie wchodziłam na net bo musiałam być wyspana do pracy więc mnie nie obrażaj.

Gość gość
12.05...i jak mam tego nie skomentować skoro wiczę..ze znowu coś tu o mnie piszecie???dobrze że trafiłam na ten temat.Zresztą przeglądam wszystkie tematy jakie pojawiły sie na kafe od piątku.

Gość gość sisi
11.10jak śmiesz nazywać mnie hołotą??

Gość gość
sisi zluzuj stringi idiotko :O

Gość gość sisi
Nie chodzę w stringach bo jestem porządna a to jest wulgarne i obleśne!.Porządne kobiety nie chodzą w stringach!.zapamiętaj to sobie.Sama jesteś idiotką z takim słownictwem i z tym że wszedzie mnie widzisz.Nie mam czasu Cie umoralniać ale czasem mogłabyś sie nad sobą zastanowić.Jutro praca od 7-19.wiec ide prac. .gotowac odkurzać i wyjmować jarzyny z ogrodu.Tobie tez radze wziasc sie za robotę.!Zastanow sie zanim jakis anonimowy wpis znowu wezmies za moj.!.i zapamietaj sobie że ja sie zawsze podpisuję!!.Nie życzę sobie takich inwektyw w moim kierunku!

Gość gośćsisi
ale mój ukochany chodzi w stringach to niewiarygodne uczucie móc patrzeć na jego piękne pośladki i fantazjować o nich w Kościele

Gość gośćsisi
wchodzę na topiki miłosne by móc rzec ukochanemu jak bardzo jest mi bliski, ile ciepła mam dla niego i do czego jestem zdolna - stringi zedrzeć i wycałować to i tamto samo marzenie

Gość gość
ssij sisi :P

Gość gość sisi
12.43.Boj sie Boga .!.Fuj to obrzydliwe być tak wulgarną i zboczoną osobą.Dlaczego to robisz dlaczego niszczysz mi opinię pieprzona podszywaczko?. Fuj idę zwymiotować.Idz się leczyć sexoholiczko.!

Gość gość
sisi strasznie jestes nerwowa, może zazyj coś na uspokojenie lub strzel sobie Sylwia z palca 🖐️

Gość gość sisi
..12.43..12.45Jestem niedoszłą zakonnicą.Nigdy tego nie zrozumiesz jak wielka jest przepaść miedzy mną a Tobą.Ja jestem porządna i wrażliwa..kocham miłoscią braterską czystą..duchową ,ludzi dobrych wierzących i wrażliwych.Sex mnie nie interesuje.BRZYDZEsie kobietami ktore myslą i p i szą tak jak Ty Myslisz ze jak podpiszes sie moim nickiem to to wystarczy?Bzdura! Ci ktorzy mnie znają to wiedzą doskonale kiedy piszę ja a kiedy pisze oślizły..i wulgarny podszyw.!

Gość gość sisi
12.56.nie jestem nerwowa po prostu nie bede tolerować chamstwa.!.Sama sobie strzel bo widac masz taką potrzebę skoro ciągle piszes tylko o jednym.Jesteś chora .!Ja takich potrzeb nie mam.Wiekszą przyjemnosc daje mi modlitwa i przebywanie w kosciele.Ide stad bo dla mnie poziom jaki reprezentujesz to dno .

Gość gość myszeczka
Aha juz rozumiem,to z tej wielkiej miłości dzwonisz do mnie o 4nad ranem z jakiegoś numeru innego i robisz mi pobudkę,swietnie,no naprawdę EXTRA.

Gość gość sisi
Kto ty jesteś???ja nigdy do nikogo nie dzwonie z żadnego innego numeru zwłaszcza o 4 nad ranem?do kogo i po co miałabym dzwonić?????myszeczka?myslałam że tak sie mowi na kobiety?.

Gość gość
Sylwia sisi robisz to pod kołdrą i po ciemku? miałaś zająć się zbieraniem ziemniaków :D Co za idiotka :D:D

Gość gość
Nie wiem jak Wy ale ja zauważyłam że Sisi nie bylo kilka dni. Brakowalo jej :)

Gość gość
Zamiast pamiętać o sobie, lepiej być ze sobą... 👄

Gość gość sisi
13.16 Dziękuję.Musiałam komuś pomóc.Przyjęłam na siebie odpowiedzialną funkcję ,a to ważniejsze od tej całej dennej kafeteri.Uwierzcie mi bez netu da się żyć.Teraz ide juz bo jak dzis nie porobie tego co trzeba to nikt za mnie tego nie zrobi .Juto wstaję o 5.30.a wracam o 19.30...wiec sorry ale obiad gotuję na 2 dni(jutro mnie nie ma)..potem..prasowanie pranie poskładać bo od piątku na suszarce wisi..odkurzanie ..,podłogi..jarzyny do spiżarni.Przed domem muszę posprzątac bo pod moją nieobecność sajgon się zrobił.Pa :-)

Gość gość sisi
13.15a kto mowi o ziemniakach??to Ty samymi kartoflami sie żywisz?.a gdzie cebula?.marchewka pietruszka seler buraczki..cukinia koperek..pomidory??cebula??itp.Pogoda jest więc korzystam z niej.:-)Żegnam!

Gość gość myszeczka
Sisi to było do autora tematu,obudź sie wreszcie kobieto,spisz jeszcze.

Gość gość
Zamiast pamiętać o sobie, lepiej być ze sobą... x nie zawsze się da choć jakby 2ie strony równie mocno tego chciały,to by się dało

Gość gość sisi
Ja czy śpię ?nie nie śpię wstałam o 7 .i jakos nie zauważyłam zeby sie tutaj dziś jakiś facet udzielał..a odpowiedziałaś zaraz po moim wpisie .