Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

osoby tolerancyjne i dobre z natury wpisujcie się tutaj

Polecane posty

...hahahaha tyle że ja nie pisze z pomarańczy, i nie mam nic do pomarańczy które piszą na temat :) gość dziś a ja nie wymagam od ciebie logowania stwierdziłem jedynie że napisałeś co napisałeś niezalogowany :)

Gość gość
Poczekajmy, moze matu wraz z tymi co liza mu anusa stworzy jakis temat godny uwagi. Podobno jest taki inteligentny retoryczny i merytoryczny wiec nie powinien miec z tym problemu. No chyba, ze znowu sie osmieszy wykazujac swoja ulomnosc intelektualna bo ilez mozna udawac maniere mieszczucha a z butow sloma wylazi. Ahahahahahahaha

Gość gość
Jeszcze sie nie spotkałem, żeby facet (Widmo) miał taką długoterminową obsesję na punkcie innego faceta .

Gość gość
Matu, nie chodzilo o ciebie, a o goscia ktora wymaga logowania pomimo ze sama pisze z goscia. To jest jej hipokryzja, a ty badz obiektywny i CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM SIE KLANIA. AHAHAHAHAHAHAHA

Gość gość
Widmo nie wymagaj od nikogo żeby czytał te bzdury które wypisujesz ZE ZROZUMIENIEM

...już kiedyś pisałem że nie czuję się powołany do prowadzenia tematu, a jego posiadanie nie świadczy o tym czy ktoś inteligentny jest czy nie, ...ale poczekam aż ty założysz jakiś mądry temat i jak będzie co napisać to na pewno napiszęe i to na pewno będąc zalogowany :)

Gość gość
:-D Kreska wszędzie widzi Matu. Za chwilę napisze, że wyświetlił się jego profil na pasku przeglądarki, idąc z apteki gdzie zakupił leki psychotropowe uwidzial Kreska Matu jak wychodził z pracy :-D:-D

...aaaa i nie jest hipokryzją, brużdżenie komuś z pomarańczy (mając niebieskiego nicka) na temacie tylko dlatego ze własne zdanie i nie pozwala się "ujarzmić" i nie lubi być nazywana suczką ? :))))

Gość gość
Widmo zachowuje się jak zakochany i odrzucony homo, którego heteroseksualny Matu odrzucił :D:D:P:P:D:P:P

...a może jeżeli ktoś ma podobne zdanie do mojego to powie to kresce na niebiesko, jak widzicie mimo wszystko da się jakoś żyć mówiąc to co się myśli będąc zalogowanym ...

Gość gość
14.27. :-D:-D:-D

co byscie nie gadali, jestem tolerancyjna i dobra z natury :) wandalom ktorzy niszcza nature mowie zdecydowanie - nie! w rozny sposob. w zaleznosci od poziomu wandalizmu ;)

Gość gość
Moze juz mam temat, zreszta kazdy moj temat cieszyl sie najwieksza iloscia odslon. Nie oszukujmy, sie ale kafe a zwlaszcza efe 8 nie jest dobrym miejscem do normalnej rozmowy ze wzgledu na niskiego sortu osob tu przebywajacych. Patole, przegrywy zyciowe, dziady umyslowe i finansowe upodobaly sobie kafe i jest szambo. Ja kijem w tym mieszam chlopku roztropku, ale kilka osob z kafe szanuje jednak. A ty i twoi giermkowie bez swojego zdania co liza ci d**e, w zyciu nie rozpoznacie mnie juz na nowym nicku co zapewni mi komfort psychiczny bo jestescie kula u nogi. Haha 🖐️

Gość gość
haha spadaj 8

Gość gość
14-27 coś w tym jest :classic_cool:

Gość gość
Logika Widma: Rozpiertolić a potem płakać i jak przedszkolak: Ja się tak nie bawię jesteście be :D

....hahaha i powiedział egzemplarz jednorazowy i nie do podrobienia :) ...człowieku przypuszczam ze nawet tutaj jak mówisz w tym szambie większość ludzi jest bardziej spoko od Ciebie, a już Ty masz najmniej podstaw do traktowania innych tutaj z góry ... Twoja megalomania wyjdzie na jakimkolwiek temacie i pod jakimkolwiek nickiem bo jak powiedziałem jesteś nie do podrobienia :) ...ale nie martw się nie będę Cię szukał :) ...po co mi taki światły interlokutor, mnie wystarczą normalni, zrównoważeni, rozmówcy:)

Gość gość
Widmo 14.34 kiedy miales największą ilość odsłon tchórzliwy prawiczku? To idź na temat i nie zostawiaj smrodu :-(

Gość gość
14.44 gościu, widmo nie pójdzie bo woli niszczyć i odwracac kota ogonem. Taka natura. On to robi bez wyraźnego powodu i to jest najgorsze.

...powód jest jeden i wyraźnie rzucający się w oczy, ...to ciągłe stawianie się ponad innych, uważanie innych za motłoch, pieprzenie o indywidualizmie, megalomania, "parcie przeciwko owczemu pędowi", histeria przy braku argumentów, odwracanie kota ogonem, niszczenie i spamowanie w bezsilności ...jak sądzicie z czego to wypływa ? ...jest młody, daleko od domu, sam, w realu wisi wszystkim kalafiorem więc chce być kimś dla kogoś chociaż tutaj. I wszystko to można zrozumieć i byłoby do zrealizowania gdyby nie próbował wyskoczyć poza to co może co jest w stanie podźwignąć ...odrobina skromności samokontroli ...

Gość gość
Ale było kilka osób, które złapały się na postawę Kreski i co zrobił? Po kolei wszystkich kopnął w du/pę a swojego najwierniejszego fana Wilka doprowadził na granicę śmieszności :) Teraz też nie odpuszcza i rozwala temat Want oczerniając Gościówę. To taka poza. Szkoda czasu na dalsze analizy, jemu tylko o to chodzi. Nie może przezyć, że jest tak nieskomlikowany i nie tak wyjątkowy na jakiego próbował pozować. 🌻

Gość gość
Matu a brałeś pod uwagę że on się po prostu w Tobie zakochał?

Gość gość
Zmieni nicka,albo zmienil i szukaj wiatru w polu.

Gość vanilia1234
Miało być tutaj tolerancyjnie? Czy pomyliłam adresy?:)

Gość gość
Miał swoje poczytne:) tematy, pisał sobie u Wilka ale zbyt nudno mu było i skłócił i poniszczył wszystko a teraz gra na emocjach i mówi o zmianie nicku ? hahaha, już to chyba nikogo nie obchodzi niestety.

Gość gość
Matuzalem. Nic nie zrobimy i nie wyhejtujemy widmo, bo porzucil tematy i nicki.:/

Gość vanilia1234
Tak. Z pewnością pomyliłam drzwi:D

Gość gość
.:/ --- Widmo, nie rób tej minki, bo stajesz się jeszcze bardziej rozpoznawalny :D

Gość gość
Z tą tolerancją i szacunkiem rzeczywiście jest problem, ale jako założyciel wątku liczę, że dobro wygra ze złem.

Gość vanilia1234
Walka dobra ze złem na forum to jak bitwa balonowymi mieczami, troszkę komiczne, ale skoro Ty autorze wierzysz to i ja pokładam w tym nadzieję:)