Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

osoby tolerancyjne i dobre z natury wpisujcie się tutaj

Polecane posty

Gość krwiożerczy jelonek
a jestem zła do szpiku kości 😠 i dlatego mnie nie ma 😠

bo nie dostala karty wstepu na ten top:D jelonek tak naprawde tez wlazlem na krzywke ale co mi tam:P

Gość gość
gość dziś A gdzie się podziewają ci zwolennicy widmo-Kreski? Co tak nagle poznikali? Ze wstydu pouciekali z wilkiem na czele z forum? Dali mu palec, a on wziął całą rękę i kopnął w du/pę. No gdzie jesteście? Wyłaźcie bronic swojego Benjaminka zanim rozpiertoli resztki tego forum. Chociaż może i dobrze niech rozpiertala to bagno

Gość gość
Na 100% odrzucona kobieta szkaluje widmo. Matu nie bawilby sie w pomaranczowe dosrywanie, bo zniszczyl widmo w cwaniacki sposob. Matu mnie rowniez zniechecales do widma jak kazda kobiete z ktora pisal.

gość dziś kreska pisz za siebie :))))) ...nie sądziłem że posuniesz się do zmiany płci w tej paranoi :) ...jeżeli jesteś ta "zniechęcaną" to może zaloguj się, nie znam na kafe kobiety która ze względu na mnie musiałaby ukrywać się pod gościem... i na koniec powiedz, ...udało mi się Ciebie zniechęcić ? :)

Gość gość
wilk1946 2014.12.02 do Dekalogowata Z czegos trzeba zyc pracujac a ja pisze miedzy pacjentami i zawodnikami i tak mam wiecej czasu bo jestem na swoim wykonuje wolny zawod mam wlasny gabibinet i moge pracowac tylko 3 dni w tygodniu a 4 w dzikich gorach w Bcowce z kominkiemusmiech.gif Wiec nie moge odpowiadac na biezaco

Gość gość
wilk1946 2014.12.02 do justa34az A Ty kobieta czy facet bo nick jakis taki bezplciowy? Ja w ogole nie zapamietuje tych bez Avatara kobieta musi miec mocno erotyczny a facet wojowniczyusmiech.gif I nie wiem co ci zaproponowac czy kawe w Bacowce czy wstapinienie do Legionu Chamow z EROusmiech.gif

Gość gość
wilk1946 2014.12.02 Kotka Avatar taki jak ja mam nie jest kradzieza . Aktor ktory go stworzyl dostal swoja kase za to ze wzial udzial w popularnym serialu ktory wypromowal go na cale zycie Te zdjecia sa bezplatne wlasnie po to zeby nadal promowac ten serial dzieki czemu on w kolejnych sezonach zarobi jeszcze wiecej kasy Moje podejscie do Avatarow jest takie ze najlepiej wybrac postac z filmu lub serialu ktora jest podobna do ciebie fizycznie osobowsciowo i jesli chodzi o wyznawany kodeks honorwy Ragnar jest podobny do mnie fizycznie tylko wyzszy i troche mniej umiesniony niz ja Natomiast osbowsciowo i kodeks honorowy ktory wyznaje w zyciu i droge zyciowa to jakbys zrobila zdjecie Wilka

Gość gość
wilk1946 2014.12.03 do gość dziś Chlopczyku ty w ciagu roku nie zarabiasz tyle co Wilk w 3 miesiaceusmiech.gif Nie czytasz uwaznie nie mowilem ze ta Bacowka nalezy do Wilka tylko ze tam jezdze bardzo czestousmiech.gif A nie dlugo jak wlasciciele sie zgodza wynajme ja na rok tylko dla siebie. Chce w tamtym terenie znalezc 10 hektarow w jednym kawalku i tam sie wybudowacusmiech.gif Nie bij piany tylko pisz na maila jak masz odwage i umawiaj sie z Wilkiem nie na walke ale na wspolne picie przy kominku wlasnie wtej Bacowce co wam wstawilem bedziesz mial okazje porownac ze zdjeciem czy pasujeusmiech.gif Po 1 litrze 50% nalewki z czernic lesnych w cztery oczy nikt nie jest wstanie klamac o sobieusmiech.gif I taki sposob poznawania ludzi Wilk lubi najbardziej Sam jestem ciekawy czy bedziesz mial na tyle odwagi zeby sie spotkac z Wilkiem isamemu wyrobic sobie zdanie co to za czlowiek i czy jego obraz na ERO jest prawdziwy Ja zapraszam nic nie placisz musisz tylko sfinansowac sobie koszty podróży

Gość gość
wilk1946 2014.12.03 do Androgen Przeciez ja nie jestem duzy 175 cm wzrostu ale rzeczywiscie jestem bardzo silny trenowanie podnoszenia ciezarow to w naszej rodzinie juz tradycja mamy do tego predyspozycje. Nigdy nie stosowalem sterydow Podobnie jak mamy predyspozycje do zapasow czy sztuk walki w typie MMA. Ja trenowalem tez boks zawodniczo jako junior i rozne formy karate generalnie wszystko co bylo dostepneusmiech.gif Ale od 20 lat skupilem sie na tych wojskowych systemach walki to mnie najbardzej pasjonuje. A trening na silowni to tylko jeden z elementow calego planu treningowego. Ja nie trenuje pod katem zwiekszenia masy miesniowe. Liczy sie tylkosila eksplozywna jak znasz ten termin takize slangu ciezarowcow. Przy moim wzroscie ta waga 80 kg jest dla mnie optymalna moge spokojnie biegac 3 razy w tygodniu po12 km w dobrym czasie. Teraz zaczalem biegac po gorach ale idzie mi jak krew z nosausmiech.gif To jednak zupelnie co innego niz po plaskim ale jeszcze z 3 miesiace i bedzie ok

Gość gość
czub,w kazdym gosciu nie na reke widzi widmo..paranoja. :D

Gość gość
wilk1946 2014.12.04 do Slodka Slowianka A teraz zadam ci powazne pytanie z szacuku dla tego kim kiedys bylas a nie kim dzisiaj sie stalas. I licze ze zdobedziesz sie choc na chwile na bardzo powazna szczera i dluzsza wypowiedz. Kiedys bylas Tworczynia i Ksiezniczka bardzo fajnego tematu nie uczestniczylem w nim ale bardzo lubilem go czytacusmiech.gif Dzisiaj stalas sie glupiutka i chamska do Wilka maskotka chamow ktora sie do nich wazelinuje zeby ja akceptowali i nie atakowali. Sama sie w ten sposob ponizasz i dlatego Wilk nie chcial cie na swoim temacie. Nikt z tych co sie licza na ERO wsrod niebieskich jak bedziesz dalej sie ta zachowywala nie bedzie cie szanowal a moglabys nalezec do elity jak Wilk Wadera Toledo czy Gromi i wszyscy bysmy cie szanowaliusmiech.gif Wiec teraz powaznie zastanow sie z ktorym punktem Prawa Wilka na ERO sie nie zgadzasz a z ktorym zgadzasz??? Taka powazna odpowiedz bez chamskich wyzwisk do Wilka i docinek bedzie pierwszym krokiem na drodze do tego zebysmy zaczeli traktowac cie powaznie i zebys odzyskala nasz szacunek przynajmniej Wilka a Wilk wtedy pomoze ci odsykac szacunek pozostalych i pozymykac wszystkie konflikty Chyba ze chcesz pozastac tym czym jestes dzisiaj nikt cie nie bedzie prosil Twoj wybor. Tylko pozniej nie placz na calym forum ze nikt cie nie szanuje albo niszczy zpomaranczy i nie opowiadaj bzdur przez podstawione osoby ze Wadera cie zniszczyla z pomaranczy Bo zniszczylas sie sama a z Wadera jesli chodzi o popularnosc nie mialas szansy wygrac nie masz na dzisiaj nawet 50% jej charyzmy, talentu i wiernosci Kodeksowi Honorowemu ktorym kieruje sie w zyciu Wadera Musisz sie jeszcze wiele nauczyc zeby byc jak Wadera!!! Bo to Wadera jest Krolowa ERO nie dlatego ze niszczy konkurentki z pomaranczy ale dlatego jakim jest czlowiekiem i jaka ma wielka charyzme i jest prawdziwa zadnej sciemy nic nie udaje i dlatego ludzie do niej lgna a nie do Ciebie.

hahaha, nie w każdym, nie w każdym :) ...przecież mówiłem ze jest nie do podrobienia :) ...a gdyby jakaś kobieta miała to napisać to by napisała z niebieskiego, bo jeszcze żadnej żadna krzywda nie spotkała, w przeciwieństwie do niezalogowanego idola :)

Gość gość
wilk1946 2014.12.05 DO Patisssa Wilk od wielu juz lat ma w realu seksu tyle ile chce jak chce i kiedy chce Latwo to zobaczyc i sprawdzic bo nie uwodze zadnej kobiety na ERO i odrzucam wszystkie takie proby choc zawsze z szacunkiem dla tych kobiet za ich odwage ze potrafia publicznie powiedziec ze Wilk sie im podoba A Ty pewnie jak wiekszosc kobiet na ERO jestes tu dlatego bo brakuje ci adoracji ze strony swojego faceta w realu i tutaj to kompensujesz flirtujac lub romansujac na maila z obycmi facetami Uprawiajac podwojna moralnosc ze na ERO to nie zdrada

....dobre :) "Wilk od wielu juz lat ma w realu seksu tyle ile chce jak chce i kiedy chce. Latwo to zobaczyc i sprawdzic bo nie uwodze zadnej kobiety na ERO i odrzucam wszystkie takie proby choc zawsze z szacunkiem dla tych kobiet za ich odwage ze potrafia publicznie powiedziec ze Wilk sie im podoba" ...zwłaszcza w kontekście tego: wilk1946 2014.06.26 Czy za np wielokrotnosc twojej normalnej stawki zdecydowałabys sie na pełny stosunek jako finał masażu lu sex oralny z finalem w ustach i połknieciem nasienia lub sex analny? I nie myśl ze uwazam Cie za jakas kryptoprostytutke po prostu jestem ciekawy, widziałem takie piekne i zmysłowe masze ztakim własnie finałem na stronie massageroom i i bylem naprawde pod wrazeniem profesjonalizmu dziewczat. Zreszta zawod prostytuki bardzo szanuje i uwazam za jeden z uczciwszych na swiecie. A za "k**we" uwazam kobiete ktora nie kochajac faceta okłamuje go ze go kocha bo jest bardzo bogaty a ona chce wiesc z nim wygodne zycie nie pracujac, i nie ma tu znaczenia ze jest mu wierna rodzi dzieci, zajmuje sie domem itp ...zwłaszcza definicja k***y jest z******ta

Gość gość
Matu mnie rowniez zniechecales do widma jak kazda kobiete z ktora pisal. XXXX no jeżeli z toba pisał to musisz mieć niebieski nick:) No widmo która to była hehehe?

Gość gość
nikt sie nie zaloguje bo będzie mieć p********e

Gość gość
Każdy nick przyjaźnie nastawiony do widmo jest gnojony

Gość gość
A ja się nie dziwię, że Kresce odjepało i niszczy forum :P Te nudziary co z nim pisały każdego by doprowadziły do obłędu :D

Gość gość
Wg. matuzalema każdy gość który nie zgadza sie z matu, to widmo.:-D

Gość gość
a jakieś dowody,że kreska niszczy forum ? ale konkrety, adresy ip itp. zamiast teorie z d**y

Gość gość
gość dziś a jakieś dowody,że kreska niszczy forum ? ale konkrety, adresy ip itp. zamiast teorie z d**y XX Wystarczy czasem odrobina zdrowego rozsądku i logicznego myslenia, Kresko :O

Gość gość
Kreska to Petrov , teraz Łukasz sperma :O Niszczy zgliszcza,

...a ja poproszę konkrety: - nicki które tu niszczyłem - nicki które ja zniechęciłem - tematy które rozwaliłem żadna z tych rzeczy, dla kogoś kto mi to zarzuca, nie jest czymś niemożliwym do zrealizowania jak żądanie czyjegoś IP :) ..więc poproszę o konkrety a nie jakieś pitu pitu :)))

Gość gość
Widmo nie niszczy forum. Dajcie spokój z teoriami z d**y.

Gość gość
Choremu psychicznie matuzalemowi nikt nic nie przetłumaczy. Wmówił sobie, że jest inteligentny retoryczny i merytoryczny. Spełnia sie na niszowym forum o kupie jako koneser rozmów gdzie udziela młodziezy porad i jara sie jak naiwne blondynki łykają jego mundrości. :-D