Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak jest niekulturalny

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak zażartował sobie w stylu: "masz grubą dupę i uda i takie tyci-tyci cycki". Nie mam figury modelki, ale jestem wysoka 176 i smukła, szczupła, biust średni-choć przyznaję, że wielkiego nie mam i nie muszę mieć. Co o tym sądzicie? Nie wydaje mi się, że powinien w ten sposob się wyrażać, wręcz uważam ze zachował się chamsko.

Gość gwoli wyjasnienia
Ale przeciez obojetne jest co my uwazamy. Wazne jest jak ty sie z tym czujesz. A czujesz sie chyba zle. Moze powiedzial tylko swoja prawde (tak cie widzi) a tobie ta prawda nie odpowiada. Poszukaj sobie innego, ktory cie w calosci zaakceptuje. Z tym dlugo nie wytrzymasz.

Gość gość
Przecież to nie był żart :/

Gość gość
takiego sobie wybrałaś twój wybór twój problem

Gość gość
Wzięłaś sobie chłopaka chama, to teraz cierp :)

Gość gość
Powiedziałas mu,że to było chamskie?

Gość gość
No, ale przeciez ma racje, wiec co chcesz od niego?

Gość gość
Nie widzę przyszłości tego związku. Facet bo nie mężczyzna pewnie marzy o szprychach; suchych i z wielkim silikonowym biustem. A ty jesteś tylko z braku laku.

Gość gość
Nie uważam, żeby miał rację. Zdania innych ludzi na ten temat też są podzielone. On twierdzi, że mnie akceptuje w pełni i podoba mu się taki wygląd a nie inny. Zażartował sobie najpierw z siebie opowiadając o swoich brzuchu a potem ze mnie, dlatego napisałam ze to był żart. Powiedziałam mu, ze to było chamskie i mnie przeprosił. Zastanawiam sie jednak, czy nie wyciagnac z tego konsekwencji, tym bardziej dlatego, bo on sie obraza na mnie kiedy np mowie, zeby uwazal na moje wlosy (mam dlugie) i nie wyrywal ich.... Jak rozmawiamy czesto milczy i nie mowi nic.

Gość gość
Na pewno nie marzy o silikonach, obrzydza go ten fakt. Nie podobaja mu sie tez duze biusty. Na pewno nie marzy o suchych, gdyz woli kobiety umiesnione, wysportowane.