Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana pacjentka

Bardzo podoba mi sie pewien lekarz i nie potrafie ukryc podniecenia. Jak temu za

Polecane posty

Moglabym do niego nie chodzic ale ja wlasnie CHCE do NIEGO chodzic wiec z gory odpadaja takie rady. Z kolei jak juz przyjde to czuje jak sie czerwienie bo az sutki mi twardnieja gdy mnie dotyka i bada i boje sie ze on to spostrzeze i wezmie mnie za glupia napalona idiotke a mi bardzo by zalezalo aby nasza znajomosc sie rozwinela w cos wiecej bo na razie to sa tylko luzne zarty w gabinecie jak ze wszystkimi a ja juz nie wiem jakie powody wymyslac by do niego przychodzic. Moze jemu etyka zawodowa nie pozwala na flirtowanie w gabinecie? Nie wiem juz sama jak go sprowokowac. Normalnie podczas badania stetoskopem to dla innych lekarzy unosze tylko miseczki biustonosza zeby zrobic miejsce na sluchawke a dla niego rozbieram sie cala od pasa w gore i wraz to na niego nie dziala chociaz mi juz raz stwardnialy suty jakby nie wiem jakie zimno bylo a przeciez byl wtedy upal. Co robic? Jak mu dac do zrozumienia co do niego czuje? Przeciez nie rzuce mu sie pierwsza na szyje. Moze pokazac swoj dol? Jakie sa choroby krocza z ktorymi idzie sie do ogolnego a nie do ginekologa?

Gość gość
wysypka na udach :D 🖐️

Gość gość
hemoroidy :classic_cool:

Gość gość
Po prostu powiedz, że Cie boli w pachwinie. Niech to zobaczy, pomaca, jęknij ze dwa razy, gdy naciśnie. Obowiązkowo załóż seksowne majteczki najlepiej z niegęstą koronką, niech widzi Twoją muszelkę. Być może zostaniesz poproszona o zsunięcie majtek ale sama pierwsza majtek nie ściągaj, to byłoby zbyt oczywiste. Jednak ci/pka to nie piersi. Koszulkę i biustonosza możesz sobie zdejmować do woli ale z majtkami udawaj zawstydzoną. Powodzenia :)

100/100 Swietna mysl! Dzięki :)

Gość pan doktórr
a potem powiedz, że ból promieniuje w kierunku drugiej pachwiny i daj mu wymacać ci/pkę, niech ją zbada porządnie :classic_cool: dalej samo pójdzie, obciągniesz mu, potem rżnięcie klasykiem, anal i do domu :classic_cool: