Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawik 28 lat

kurwa też chce dziewczyne dziewice po co mi używane ścierwo ?

Polecane posty

Gość gość
To że dziewczyna nie jest dziewicą to znaczy że to s****wo? Hahha idąc tym tokiem myślenia Wy to totalni debile bo do rozdziewiczenia pierwsi A później zostawicie i jeden drugiemu robi problem bo następny tej dziewczyny już nie chce po prostu

Gość gość
Skoro to "taka natura" to po co chcecie dziewic? Żeby je później zostawić? I dziewczyna przeczyta tutaj twój temat i się załamie bo jest "nikim"

Gość gość
Bo jest :p

Gość gość
Bo najpierw rozkochacie byleby zaliczyć? I dlatego jest nikim? Gratuluję rozumu,współczuję twoim bliskim

Gość gość
Gratuluje poszerzonej ci/py zamiast horyzontów :p

Gość gość
dla tych z którymi nie miała pierwszego razu jest nikim :)

Gość gość
Ja też się zakochałam,byłam dziewicą,postanowiłam zrobić to właśnie z tym.Stało się tak jak się stało,nie jesteśmy razem.I co? Przez to mam uważać się za szmatę? Bo zaufalam? Skąd moglam wiedzieć ze to wszystko się tak potoczy?

Gość gość
Widocznie jesteś taki macho ze zadna "pozadna" Cię nie chce :P

Gość gość
17:15 a co nas to obchodzi? trzeba było szpary popuścić po ślubie a nie przed

Gość gość
Od 17:15 się odcinam i przepraszam :)

Gość gość
17:18 W takim razie założyciel tematu musi szukać żony żeby później rozdziewiczyc i rozwód

Gość gość
17.20 w porządku :)

Gość gość
Sam jestes s****wo po co kobiecie jakiejkolwiek takie goowno 53-kilowe co zadna nie chciała nawet kijem dotknąć i ty sie nazywasz facetem?? Hahaha. Jestes gooownem a nie facetem. I powiem ci ze im dłużej jestes prawikiem tym większe prawdopodobieństwo ze prawikiem juz zostaniesz a dziewice czy niedziewice bedziesz oglądał tylko w tv. W koncu musiał byc jakis powod dlaczego nikt cie nie chce nie sadzisz?? :)

Gość gość
17.25 Ale on i tak uważa się za wielkiego Pana do którego lgna dziewice ale są na tyle wstydliwe żeby pokazać zainteresowanie.A on biedny chce się tylko zabawić

Gość gość
Z takimi facetami świat schodzi na psy niestety

Gość gość
Hej, temat założyła kobieta. Rozczarowany ołówek

Gość gość
a co was to obchodzi czego on wymaga? pilnujcie siebie!

Gość gość
Ja bylam dziewicą i straciłam dziewictwo z moim mężem , ale musiał się naczekać 3 lata; mimo,że nie jestem jakoś bardzo wierząca uznałam, ze nie idę nigdy do łozka z byłe kim tylko z kimś kto mnie szanuje i kocha, a tak naprawde szanuje tylko ktoś kto chce spedzić całezycie razem. Ale powiem wam też nie poatrzyłam w ogole na 99% facetów (bo byli poniżej moich oczekiwań), nie chciałam iść z pierwszym lepszym, z byle kim tylko z kimś kto sie sprawdzi jako [przyjeciel , partner i kogo pokocham . Jestem w bardoz szczęśliwym małżeństwie z bardzo dobrym dla mnie ,pracowitym, szalenie inteligentnym facetem ,Jak teraz poważnie zachorowałam wspiera mnie w kazdym momencie. Aby nas szanowali trzeba siebie szanować to jest najważniejsza rada jeżeli chodzi o związki, nie tylko damsko meskie.

Gość gość
17:38 Zdrowia 👄 🌼

Gość gość
Ci co dużo mówią - mało robią, i myślą że gadaniem coś nadrobią - otóż nic nie nadrobią Ty się Autorze módl, żebyś za chwile sam nie został, bo ludzie odchodzą: rodzice na wieczny spoczynek, znajomi zakładają rodziny - już nie mają dla nas tyle czasu co kiedyś pytanie kto z nami zostanie dziewica?, niedziewica?, nieważne bo ludziom się w życiu różnie układa, ale ważne że będzie tylko o to żeby była trzeba się troszeczkę zatroszczyć I MYŚLEĆ - zayebista rzecz

nie zostanę sam bo wiem że w końcu trafią na taka wspaniałą dziewczynę jak ta z 17:38 która ma jakieś zasady, a reszta puszczalskich ździr niech się grzmoci z kim popadnie na 2 lub 3 randce chuj mnie to obchodzi ja chce taką dla której będę pierwszym i jedynym i która dla mnie będzie pierwszą i jedyną!

Gość gość
Mąż i ja oboje tak uważamy że nie chcielibyśmy wchodzić po innych.Dlatego ja cnota mąż prawiczek.

Gość gość
no mi sie przyznam szczerze udalo stworzyc taki zwiazek jak przedmówczyni nawet myślałam że jestem w tym odosobniona, ale cieszę się że takich związków jest więcej ale wiem też że w życiu bywa bardzo różnie i często nie jest tak jak sobie zaplanujemy - i trzeba się z tym liczyć

Gość ułuda
może byc dziewicą pzred ślubem a 10 latach latach zdradzać męża, bo sie nie wyszalała ... znam takie laski osobiscie!

Gość gość
zgadza się dlatego niczego nie można zakładać i planować nigdy nie można być pewnym na 100% że druga połowa nas nie zdradzi albo że my nie zdradzimy dziś zarzekamy się że będzie tak a nie inaczej, a za 10 lat robimy odwrotnie - myślenie się zmienia

Gość gość
człowiek który wie czego che nie zmienia swoich poglądów chorągiewka na wietrze owszem

Gość gość
Dziewicę? ty pedofilu j****y