Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyrost beta hcg

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny zrobiłam wczoraj 2 raz bete po 72 godzinach i chyba jest źle bo poprzednio miałam 9739,0 a dziś 15000,0 czy to znaczy, że moja ciąża się nie rozwija? Pomóżcie

Gość gość
Bete robi się w odstepie 48 godzin i przyrost musi być minimum 66%

Gość gość
Mozna tez robic co 72 lub 96, ja zrobiłam po 72 ale chyba przyrost jesg za mały. Wg kalkulatora to 6tc i 2 dzień

Gość gość
Pomozcie dziewczyny

Gość gość
Ale w pewnym momencie beta ma inne przyrosty (mniejsze) i wlasnie chyba juz powyżej 10000 te przyrosty są mniejsze. Kiedyś sprawdzalam na takim kalkulatorze przyrostu, moze znajdz sobie.

Gość gość
Po jakiejś wartości już tak mocno nie przerasta. Sprawdź sobie bo nie chce wprowadzić w błąd. Może ewentualnie jakąś inną Pani się wypowie.

Gość gość
Trudno powiedzieć. Mnie lekarz powiedział, że po 2 dniach to przyrost najlepiej jak jest 100% we wczesnej ciąży. Ja miałam mniejszy i ciąża obumarła. Ale beta podobno rośnie skokowo, nie przesądzałabym sprawy, bo jednak sporo wzrosła.

Gość gość
Przyrost jest jak najbardziej w porządku. Powyżej 6000 już przyrasta wolniej. Spokojna głowa. Zdrowej ciąży życzę! :)

Gość gość
Pocieszyłyście mnie. To moja pierwsza ciąża i strasznie panikuję. Brzuch mnie nie boli i nie krwawię, mam nadzieję, że będzie dobrze

Gość gość
To ja pisałam, że lekarz mi mówił o przyroście 100%. Moja beta była wtedy znacznie niższa niż Twoja, więc pewnie dlatego tak mówił. Powodzenia :).