Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DbamyOwas

KOBIETKI

Polecane posty

Gość DbamyOwas

Drogie kobietki dbajcie o siebie . To że jesteście mamami , pracującymi kobietami itp to nie znaczy że macie wyglądać jak fleje . Lubimy popatrzeć kiedy nasza kobieta jest zadbana . To że jest dziecko w domu nie oznacza że nie można wyjść do fryzjera, kosmetyczki , na kawkę . Nie bójcie się nam ojcom zostawić dziecka . Wyjdźcie z domu i zróbcie coś dla siebie . I nie dzwońcie po 1000000 razy czy wszystko ok. Kochamy swoje kobiety , nie traktujcie nas jak ciamajdy też potrafimy zająć się dzieckiem , posprzątać , ugotować , zrobić zakupy.

Gość gość
to powiedz to swojej babie, skoro ją tak kochasz to jaki hooj obchodzą cie kobiety innych facetów i to jak wyglądają

Gość gość Klaudia
ja dbam o siebie :) , wczoraj fryzerka przyjechala do domu :) , narzeczony zajął sie synkiem ale tak ogólnie to wszędzie razem :) ,

Gość gośćAsia
Fajnie czasem przeczytać takie słowa . Aż miło że facet chce żeby jego kobieta była zadbana. Mój nie widzi problemu zostawać z małym , sam mnie namawia żebym gdzieś wyszła . Tu pójdę na siłownie , do kosmetyczki , fryzjera , na kawę czy zakupy . Dbam o siebie i mam pewność że mój facet nawet nie spojrzy na inną kobietę .