Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIWOSZ DLACZEGO JEDZIESZ TAK PO OSZCE?

Polecane posty

Gość gość
Oszka ty robisz grafikę komputerową?

Gość gość
jakim kosmosie :) lecisz z misją na Marsa z tego programu NASA?

Tak namierzam prawika haha obecnie nie teraz bawie sie w pania sekretarke

Gość gość
A wcześniej jak pracowałaś to na wektorach czy rastrach?

Gość gość
już ją tak kilka razy wypytywali to nawet nie potrafiła podać nazwy porgramu graficznego na którym pracuje podobno od lat :D dopiero po paru dniach jak wyczytała w gogle wymyśliła jakiś baner maker, a jak ją jeszcze dociskali o szczegóły jej pracy to albo spitalała gdzie pieprz rośnie albo szybko temat zmieniała, banery raz pokazywał i mówiła ze to jej, a sie okazało ze to fota z neta która powstała juz w 2009r ale i tak sie dalej wypierała i ściemniała Zastanawia mnie tylko po co... czy to ten sam typ dowartościowywania się co prawikowe "zarabianie w necie" albo wciskanie kitów ze zarabia setki tysięcy na bukmacherce? tak czy siak dno

Gość gość
Oszkuś ale o co chodzi z tym kosmosem kwiatuszku?

zarcik taki. moje zycie to moja prywatna sprawa co bym nie napisala obrocisz przeciwko mnie wiec nie pytaj bo i tak ci nie odpisze

Gość gość
tak najlepiej napisać cwaniaro :D już zbyt wiele razy potknęłaś sie na sowich kłamstwach zeby ktokolwiek miał ci w to uwierzyć, chyba tylko jacyś naiwni debile

Blablabla haha pocałuj mnie w nos ty wiesz wszystko lepiej ode mnie wiec niech tak zostanie winny sie tylko tlumaczy

Gość Piwosz93 z wucetu w pracy
RAZ Co ty mi mozesz darowac? hejtowalem tylko smakosza i to sprawa miedzy nami nie wtracaj sie DWA HEHE co ja mialem do ciebie smajosza wyzyac to nie mialo by sensu dziecino:D🖐️

Gość Pijak 22lata`jj
A z tego smakosza to robie sobie zwyczajnie beke bo jest glupi i dziecinny :D

Gość gość
HEHE co ja mialem do ciebie smajosza wyzyac to nie mialo by sensu dziecino xx to zdanie też nie ma sensu :o

Gość gość
Baner maker? To program dla laików a nie grafików :D

Gość gość
no mówie ci ze tylko wyczytał coś w necie i palnęła byle co, ale nie zastanowiła się ze to jest szmelc a nie program, jeszcze piwosz miał wtedy z niej niezłą beke jak sie miotała z tą nazwą programu i sie wykręcała haha

Gość PRAWIK 24
OSZKA CO TAM BEZROBOTNA KOLEŻANKO? HIHIHI

Wcale sie nie tlumacze mam ubaw niezly jak oni sie bawia w zgaduj zgadule

Gość gość
Czemu ty oszka tak obrazasz tego biednego piwosza jak tylko on chcial bys tutaj wrucila i o tobie pamietal gdy smakosz robil tobie jakies fochy

Gość gość
drugiego faceta zranilas na kafe wredna dziewucho ciekawe kto nastepny

Gość gość
dziś dziś zaloguj sie piwosz frajerze, skapnąłeś sie ze zrobiłeś głupote, dotarło w końcu do ciebie i teraz ci głupio? Już za późno, nawet jakbyś setke takich komentów napisał to pewnych rzeczy które się wydarzyły już nie cofniesz cwaniaku

Gość Piwosz 93 z baru na obiadku
Ja sie nie tlumacze bo nie mam z tobie z czego bo po tobie nie jezdzilem wredoto, tylko po tej szmacie kucharzyku za 5 groszy i dzisiaj tez bede go jechal jak wroce... Widac ze w ogien bys za nim skoczyla skoro tak go zaciekle bronisz:D No i tez jest miprzykro ze po tak dlugiej znajomosci za byle co obraciesz mi d**e ku uciesze jakiegos pozal sie boze pseudoromantyka....

Gość iPiwoszz93
A ty smakosz jestes zetem i chorym zykojadem na bezrobociu chcialem dodac:D

Gość gość
teraz zwala winę na oszkę dobry jest hihi

Gość gość
piwosz a ty za kogo się masz badboyu za dyche? Twoje zachowanie świadczy o wszystkim niezrównoważony psychicznie debilu A tyrając smakosza dobrze wiedziałeś ze podpadniesz Oszce, jednak mimo to zacząłeś to robić i nie p*****l że oszki nie wyzywałeś bo mam już przygotowane kilka tematów w której na nią jedziesz i jak oszka będzie to jej powklejam linki frajerze przegrany. Część już modka pousuwała bo cie nie wiem czemu ale bronią, jednak mam screny... Po prostu żal ci d**e ściska że wybrała innego, masz sie za Boga i za najcudowniejszego faceta pod słońcem, a tak naprawdę jesteś nikim i w dodatku chamem bez kultury, a oczekujesz ze panny będą sikały na twój widok i rzucały stanikami. W dodatku zamiast zachowywać się jak dorosły facet, zachowujesz się jak dziecko i kopiecie się po kostkach, w zasadzie ty kopiesz bo to ty atakujesz. Oszka ty nie potrzebnie na kafe wracałaś, ciul tam z piwoszem, ciul ze smakoszem, nawet gdybyś miała z nimi obydwoma stracić kontakt ale samo to zeby cie nie było w tym bagnie, a tak niestety znów ugrzązłaś i będziesz powodem do kolejnych bitew

Gość gość
huj na oszke zwala wine

Gość gość
gość dziś pijak zaloguj się psychiczny śmieciu:D🖐️

Gość gość
niech sobie zwala, niech się wybiela i udaje Anioła Oszka głupia nie jest, sama widzi co on robi i wyciąga wnioski