Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIWOSZ DLACZEGO JEDZIESZ TAK PO OSZCE?

Polecane posty

Gość gość
no wlasnie i nagle mu sie przestało chcieć pisać z tobą po koleżeńsku i zaczął ostro po tobie jeździć, po smakoszu i ogólnie po całej kafe idiota niezrównoważony psychicznie Mógł normalnie dalej sobie z tobą rozmawiać kulturalnie, ale NIE! przecież wielki badboy piwosz musiał zrobić rozróbe i powyzywać wszystkich i wylać swoje frustracje

Gość gość
On Ją zawsze wyzywał, wyzywa i będzie wyzywał. Już zapomnieliście jak ją tyrał od Barłosiów? a to jego tekst z wczoraj, jeden z wielu zresztą: " oszka wez naiwna debilko pomyśl mózgiem boże dziewczyno "

Gość gość
Piwosz po co od razu tak wyzywać? :( zawiodłam się na Tobie

Gość Pijak 22lataaa
Zprowokowala mnie ta menda ze wyzywam ga z goscia to go naprawde wyzywam.Nie lubie byc niwlusznie oskarzany:)

Gość gość
no właśnie, ja rozumiem że emocje. Trochę się chłopak wkurzył, ale żeby tak od razu spaść na samo dno piwoszu i zacząć robić taką maniane jak wczoraj zrobiłeś wyzywając wszystkich dookoła? No to już jest przesada, zwykły dzieciaczek z ciebie

Gość Pijak 22lataaas
A ty oszka jeszcze tydzien temu balas sie smakosza i jakos ci szybko przeszlo:D dobra wracam do pracy

Gość gość
no dobra, smakosza sobie wyzywaj w walce o Oszke chociaż i tego nie pochwalam, bo prawdziwy mężczyzna walczy na argumenty a nie pięści czy chamskie wyzywanie, ale dlaczego ruszasz Oszke ty zwyrodnialcu zap********y! i nie p*****l mi teraz ze jej nie wyzywałeś huju przebrzydły

Gość gość
smakosz ty też zamknij jape, powinniście razem z piwoszem wypeirdalać z tego forum byłby w końcu spokój i ta Oszka niech razem z wami idzie won stąd idiotka jedna

Barłosia i gruba dope wybaczylam ale teraz przegiał przykro mi piwosz mogles prywatnie ze mna pogdac a nie robic szopke

pięknie i jeszcze z****** modka usunęła mojego komenta, szmata już od wczoraj kryła piwosza, wszystkie te jego najgorsze tematy gdzie jechał mnie i oszke są usunięte! a miałem je pozapisywane zakładkach. Sami sobie szkodzicie kafeterio... kij wam w oko, możecie mnie nawet zbanować, zrobicie przysługę, wreszcie sie wyrwe z tego bagna

Gość gość
Z twojejtwojej głupoty się śmieje dziewczyno

Gość Pijak 22lata`hh
Po za tym ja juz tutaj bylem mily to tylko kopy w d**e dostawalem skonczylo sie:D

Gość gość
i myślisz ze jak teraz będziesz wszystkich wyzywał to będziesz lubiany i będą cie szanować z Oszką na czele? Jakoś nie sądze, zresztą widać ze po tych twoich ostatnich wybrykach wielu cie wręcz znienawidziło i jest niezła nagonka na Ciebie którą sam na siebie rozpocząłeś. Nie tędy droga Piwosz. Szanuj innych to i Ciebie będą szanować

Gość gość
Oszkaa mialas odejsc czemu tego nie zrobilas??/

Gość gość
wróciła dla smakosza i dlatego teraz piwosz sie tak rzuca z zazdrości i wszystkich wyzywa

Gość gość
to o co on sie teraz rzuca? Nie było cie na kafe, był niezadowolony, sprowadził cie z powrotem też nie zadowolony o co temu człowiekowi chodzi zachowuje sie jak jakiś młodociany niedorozwój

Gość gość
Oszka wolisz piwosza czy smakosza? hihihi

Gość gość
ona sama nie wie czego chce :D nie ma pojęcia haha

Gość gość
taa juz sie nie wykręcaj :D raz mówisz ze smakosz przystojniejszy tydzień później ze piwosz, ty naprawdę nie wiesz czego chcesz :D a juz o ściemnianiu ze ciągle jesteś w pracy i kradzionych banerach z neta nawet nie wspomnę hihihi