Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Całe życie spotykamy takich facetow

Polecane posty

Gość gość

Całe życie spotykam dwa typy facetow: Albo cwaniacy,wulgarni, chcaxcy że tylko zabawić Albo totalne ciapy,ciepłe kalesony. Gdzie sa ci wyposrodkowani?

Gość gość
To duuuuzą doooope masz :D

Gość gość
a z tych dwóch których wolisz?

Gość gość
Tu autorka: Właśnie żadnego.Taki cwany figo fago odpada bo traktuje ludzi przedmiotowo,lata za babami i nie w głowie mu ewentualna rodzina. Ciapa-tez odpada,bo go trzeba cały czas za rękę prowadzić jak małego chłopca.Nieśmiały i nieporadny 4ro latek jest słodki.30 czy 40 latek już nie bardzo. To już wolę być sama niż z którymś z tych dwóch typów.

Gość gość
bo chcesz się przy tym którymś rozwijać? zobacz są jeszcze gorsze typki smiesz.net/upload/images/large/2014/10/typy_mezczyzn_o_jakich_marza_smieszne_2014-10-09_11-10-37.jpg

Gość gość
zebyś nie była taka smutna;-)

Gość gość
Ci fajni pewnie już pozajmowani, ale masz racje, ciężko trafić na kogoś fajnego.

Gość gość
jeszcze gorzej jak trafisz, ale nie będzie okoliczności zewnętrznych sprzyjających;-(

Gość gość
Autorka: Może są po zajmowani ale przecież nie wszyscy. Jest dużo tych właśnie typów pierwszych,czarusiow-lovelasow,którzy już są pozajmowani. Więc jakieś amatorki znalezli?Może na nie długo,może złapali się na "dziecko".

Gość gość
wypośrodkowani są często mylnie umieszczani w grupie z ciapami. bo nie pijący, bo nie przeklinają, bo nie mają prawa jazdy, bo nie są agresywni itd. nie są ani maczo ani ciapami i przez to nie mają powodzenia bo nie są wystarczającymi maczo męskimi by wam imponować albo niewystarczającymi ciapami, którymi można się zaopiekować.

Gość gość
A ją zajęty nie jestem a często słyszę że dobry na męża i że tylko palcem kiwne i jakąś się pojawi. No ale czas leci, praca mnie pochlania a kobiety jak nie było tak nie ma. Chociaż czuje się tym wypośrodkowanym ;) a mam już 24 lata

Gość gość
Autorka: Właśnie nie. Tym "ciapom" -właśnie dawalam szansę zawsze temu typowo,bo nie chciałam przeoczyć tych tzw normalnych.i niestety okazywali się ciapami. Cholera.moze umawiać się z tymi lowelasami?zawsze ich odpalam od razu a może wśród nich kryje się zwykły facet ,który pozornie sprawia wrażenie lekkoducha?

Gość gość
to znaczy że oni chyba tak czy inaczej "nie są sobą" lub się ukrywają..

Gość gość
Nie rób z siebie takiej ofiary co to daje szanse i jest raniona. Ty podświadomie olewasz i omijasz odpowiednich mężczyzn. Sama się ładujesz na lovelasów. a nawet tych odpowiednich mężczyzn błędnie przez Ciebie przypisywanych do ciap sama określasz jako ciapy ale z użyciem cudzy słowia. Wg Twojego opisu są albo ciapy albo lovelasy. Dopóki nie wyzbędziesz się tego podziału to nigdy nie dasz szansy odpowiedniemu mężczyźnie. Sam słyszę, że jestem świetnym chłopakiem i byłbym dobrym ojcem i mężem ale cóż bez prawka, niepijący, bez nałogów, spokojny na takiego mało, która kobieta czy dziewczyna przed 30 leci.

Gość gość
mijasz odpowiednich.. bez przesady, wniosek z tego: oni są, ale mijani:-) jaki biedactwa, wystarczy ich odkryć i będzie ok.. czytaj wina w dziewczynie;-)

Gość gość
Autorka: Właśnie lowelasow z mety odrzucam.A może to błąd?Może wśród nich jest zwykły facet? A z tymi co się w przeciągu ostatniego roku spotkałam, to większość okazała się jednak ciapami. Z reszta na to że nie wyszło też wpłynęło wiele rzeczy.Jak się ma i ne poglądy jak się rozmowa ogólnie nie klei itd to jak tu w. ogole kontynuować znajomość. Nie chce nikogo nianczyc. Nie chce też partnera ,który nadal mieszka z rodzicami . Ostatni zapoznany nie dość,że mieszkał z mama to jeszcze miał dziecko

Gość gość
Autorka: A ciu z tym.może być nawet moja wina.jakbym wiedziała że wina jest moja to bym się nawet ucieszyła,bo wiedziała bym jak mogę to poprawsic ,coś zmienić. "Dziewczyna" no Milo mi ;)

Gość gość
gość dziś Skoro autorka zauważa tylko ciapy albo bawidamków to wina jest w niej niekoniecznie w każdej dziewczynie bo jakoś są kobiety nie mające takich problemów. Jedne znajdują odpowiednich mężczyzn inne dają się zaliczać i zwalają winę na mężczyzn inne inwestują uczucia np. w zajętych a potem się dziwią, że mężczyzna zostaje np. z żoną :P itp. Wasze decyzje, wybory decydują o waszym życiu w największym stopniu. Zwalanie na kogoś winy nic nie da a to wy tu narzekacie a nie mężczyźni.

Gość gość
co ma mieszkanie z rodzicami do bycia ciapą? wybrzydzasz laska i zostaniesz sama z własnej winy. Będziesz starą panną!

Gość gość
Autorka: On miał 41 lat ten co mieszkał z rodzicami :/

Gość Ciepły Kaleson
Dobre ;)

Gość gość
Autorka: Wcale nie dobre :( 40latek u rodziców to już nie jest za wesola perspektywa.

Gość gość
w bloku;-) jeżeli dom jednorodzinny to chyba bez przesady

Gość gość
Autorka: W bloku. Dwa pokoje. :( Twierdził, ze jak pozna odpowiednią kobietę to się zaraz wyprowadzi. A póki co to nie czuje takiej potrzeby.

Gość gość
Jak nie ma prawka to ciapa, sorry ale normalny facet ma prawko, facet bez prawka to wlasnie taka ciapa

Gość gość
Autorka: Tu akurat nigdy nie patrzyłam czy ma prawko. W sumie ja mam i mam też auto. A może trafi mi się ktoś z padaczka albo z jakąś inną chorobą W ykluczajaca go jako kierowcę. Wtedy ja będę nas wozić. Noł problem :)

Gość gość
gość dziś Wolisz być bita i poniżana przez faceta z prawkiem czy szanowana i kochana przez takiego bez prawka? Czy prawko jest aż tak bardzo istotne czy są ważniejsze rzeczy? Dlaczego to kobieta nie może być kierowcą w związku? Wasze lenistwo? egoizm? czy może wygórowane mniemanie o sobie?

Gość gość
mogę zadać pytanie z innej beczki, jakby facet z daleka, który przypadkowo ciebie poznał (np. wakacje ;-) przyjechał i powiedział że ciebie polubił i żeby utrzymac tego typu charakter np. znajomości online? to co..? ;-)

Gość gość
Autorko a jeśli mężczyzna byłby dżentelmenem potrafiącym gotować i ogarniającym wszystkie obowiązki domowe, złota rączka do napraw domowych, zadbanym, grającym na gitarze mężczyzną, który po prostu nie lubi kierować pojazdem. Po prostu nie lubi i nie ma takiej chęci. Mogłabyś być kierowcą? Jeśli tak to masz dzięki temu spore szansę na wspaniałego mężczyznę bo w końcu ideałów niema i brak prawka to mogłaby być jego jedyna wada jako stałego partnera.