Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A może Agnieszka?

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie i takim imieniu, popularne jest wśród obecnych trzydziestolatek, a obecnie zapomniane. A mi się podoba Aga, Agusia.

Gość gość
Imię ładne ale osoby z tym imieniem mają dziwne charaktery. W licealnej klasie miałam 4 Agnieszki teraz w pracy sa 3 i każda jakaś dziwna.

Gość gość
Mi się zapełnie nie podoba, ale przecież to Twoje dziecko i to Ty mu imię wybierasz !

Gość gość
skoro pytasz... to moim skromnym zdaniem beznadziejne. p.s. znam 3agnieszki i wszystkie są brzydkie :P aga sraga

Gość gość
Ladne a najlepiej brzmi w formie Agusia

Gość gość
przesadzacie , fajne imię i fajne osoby. aga agusie Agniesia jagna jagusia

Gość gość
agnieszka już dawno tutaj nie mieszka... heh a na serio to imie normalne, ok

Gość gość
Brzydkie i rzeczywiście zapomniane w sumie nie dziwne....Agusia...proszę was..jak do dzidziusia... okropne. Aga?Baba jaga?co to ma być. Paskudne i tyle. Nie masz innych propozycji?

Gość gość
okropne imie! jak Tobie się podoba to nazywaj jak chcesz,a nie pytaj na forum.

Gość gość
Ja też znam kilka Agnieszek i wszystkie są brzydkie i z nadwagą!

Gość gość
Znam kilka agnieszek. wszystkie sa zgrabne i maja dlugie nogi oraz ladne twarze.

Gość gość
Agnieszki, które ja znam mają coś nie tak z psychiką, serio, wszystkie jakieś dziwne :-/

Gość gość ze L
kochanka mojego meza ma na imie agnieszka.

Gość gość
Brzydkie imię.Czas na troche"modniejsze"

Gość gość
Mam na imię Agnieszka i jestem bardzo fajna !!!! Agula, Agusia, Agnisia itd zdrobnień mam miliony ;) mój brat woła Agniecha :/ Jak na dzisiejsze czasy to oryginalne imię zamiast Julii, Len itp.

Gość gość
Paskudne imię jak dla wieśniary. I też z przerażeniem sobie właśnie uświadomiłam, że trzy z pięciu Agnieszek jakie znam, mają coś nie teges z deklem. Jedna ma 32 lata i jest dziewicą, druga maniakalnie się zadłuża i wpycha rodzinę w gigantyczne problemy, trzecia była zakonnicą i niedawno wystąpiła z klasztoru, bo podobno zgubiła sens wiary i tym podobne bzdury :O

Gość gość
Ej śmieszne,ale ja też znam kilka Agnieszek i są jakieś porąbane psychicznie :) jaki zbieg okoliczności. Poza tym są przygłupie i rzeczywiście typowe wieśniary!Aż się uśmiałam jak zaczęłam czytać inne komentarze. Wiadomo,że tak naprawdę imię "chyba" nie ma nic do charakteru,ale bez kitu. Znam,aż 7 Agnieszek! Wszystkie tępe,brzydkie i takie prostackie zachowania reprezentują. Ja bym się zastanowiła nad innym imieniem. Lenki,Nadie no wiadomo,że już też się przejadły. Może Natalia? Martynka? Z takich starszych,ale ładniejszych?

Gość gość
Już brzydszych imion nie było? :D zgadzam się z ostatnimi komentarzami. Imię zdecydowanie dla brzydkiej kobiety. Ładna "Agusia":/ to zdecydowanie wyjątek od reguły.

Gość gość
Nie czytaj tych wariatek! Dla nich każde imię oprócz oczywiście tegoktóre nadaly swoim dziewczynkom jest okropne. Skoro tobie się podoba to nadaj to imię. Ja mam dobra znajoma Agnieszkę i jest naprawdę w pożądku.

Gość gość
"w pożądku" może i jest...ale na pewno nie W PORZĄDKU. Jestem wariatką ,bo uważam,że Agnieszka to paskudne imię? Niezłe kryterium. Weź się lepiej za słownik ortograficzny dziewczyno.

Gość gość
takie nijakie, mam chrzesnice Agnieszke... niezbyt podoba mi sie to imie, niemniej wolalabym byc Agnieszką niz Dzesiką czy kolejną Helenką czy Zuzia...

Gość gość
Aaaaagnieszka ssała mego orzeszkaaaa

Gość gość
A jak myślisz po co było to w pożądku?? Właśnie po to żeby takie wariatki jak ty miały się czego czepić.To było pewne że będzie odzew. A teraz proszę pochwal się jak się nazywają twoje dzieci? O ile je masz.

Gość gość
Brajanek i nikolka

Gość gość
twoj wybor, jak ci sie podoba to je nadaj i nie patrz na innych. Moim zdaniem duzo lepsze niz taka np Zofia, Maria, Antonina, Zuzanna, Apolonia czy inna Liliana albo o zgozo Nikola a te imona sa teraz bardzo popularne. Na pewno bedzie jedna z niewielu Agnieszek w przewienstwie do Lenek czy Wiktorii.

Gość gość
Tez myślę że lepsza Agnieszka niż Lena, Zuzia czy inna Amelka..

Gość gość
"A jak myślisz po co było to w pożądku?? Właśnie po to żeby takie wariatki jak ty miały się czego czepić.To było pewne że będzie odzew. A teraz proszę pochwal się jak się nazywają twoje dzieci? O ile je masz. " tak tak nieuku wmawiaj teraz wszystkim,że specjalnie napisałaś "w pożądku" yhmmm..już Ci wierzymy. Ja mam dwoje dzieci: Małgosia i Tomek. I uważam,że Agnieszka to paskudne imię.

Gość gość
Uważam,że Agnieszka jest obrzydliwe. Tak samo jak :Lenka,Nikola,Jessica i inne brajanki. Z mniej modnych imion podoba mi się :Joanna, Natalia, Marta, Weronika. Agnieszka moim zdaniem brzmi brzydko. I te zdrobnienia wlasnie.."aga.." "agusia" blee :/ No,ale to moje zdanie.

Gość gość
A ja mam na imię Agnieszka. Nie mam nadwagi, nie wpędziłam rodziny w spiralę długów, nie mam problemów związanych z wiarą, nie jestem dziewicą, nie uważam się za osobę śmieszną, głupią, brzydką, wieśniarę...itd (czytaj w powyższych postach).

Gość gość
Możesz dać jak nie wybierasz się zagranicę :D