Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co się dzieje z facetami

Czy większość młodych facetów czuje niechęć do owłosienia łonowego u kobiet?

Polecane posty

Gość gość
Ja namawiam żonę żeby zapuscila boberka a ona nie chce.

Gość gość
Moja ma ładnie wygolone okolice warg a wzgorek leciutko owlosiony i to jest super :-)

Gość gość
Wolę gdy są tam włoski.

Gość nieogolone to mozna
znalezc w wieku ok 40 lat

Gość poruszenie_W_bokserkach
dobre 40stki też golą :classic_cool:

Gość wygolone 40tki wygladaja
smiesznie

Gość gość
Ja zawsze żonę sam golę. Wymyślam rożne "fryzurki" i jest fajnie. Przy tym zabiegu zawsze mi ptaszek ładnie staje i żonka to lubi ;)

Gość gość
Ach ten katoland. Po 40-stce to już kłaść się do trumny. Czas szybko płynie ani się obejrzycie i sami będziecie mieć 40 na karku i co najlepsze nadal będziecie czuć się młodo, tak samo jak mieliście dwadzieścia kilka. Przynajmniej ja tak mam:). Wisi mi opinia smarkaczy na każdy temat, a na temat mojego krocza to już całkiem. Golę kiedy chcę i jeśli chcę. Myślicie, że jesteście takie nowoczesne? Jak byłam mała przypadkiem widziałam jak moja teraz 70 letnia mami goli owłosienie łonowe, w zeszłym roku pomagałam jej ubierać się po operacji i też miała przystrzyżone. Ja wiem, że niektóre kobiety nie dbają o to co widoczne, a co dopiero o to co niewidoczne. Ale na litość boską nie przypisujcie wad swoich babek i matek innym kobietom.

A ja dodam, jak to juz pisalem, ze facet powinien kosic "trawke " na swej dzialce :P

Gość gość
Gość 7:21 mam dokładnie to samo zdanie i nie tylko.

Gość gość
Gość 7:21 za bardzo nie rozumiem jak ma się do powyższego tematu nazywanie Nas"katolandem".To jakaś nowa moda?

Gość traveller
Sprostujmy i uscislijmy dla akademickiej poprawnosci. KROCZE u kobiety to obszar skorny miedzy o***tem a sromem. Owlosienie w tym miejscu przede wszystkim to rzadkosc, a dwa ze wyobrazam sobie moze troche zniechecac partnera. Jesli chodzi o owlosienie na wzgorku Wenery (miedzy pepkiem a sromem) to jest sexy i ok. Kobieta wyglada naturalnie. Ja cenie naturalnosc bo przyroda stworzyla nas pieknymi. Ja jestem mlody, mam 24 lata, mialem rozne partnerki, duzo starsze i w podobnym wieku, jedne byly wygolone, drugie nie. Powiem szczerze nie przeszkadzalo mi, a nawet bardziej mi odpowiadaja lekko owlosione.

Gość gość
Uwielbiam owłosienie łonowe u kobiet, już jak byłem małym dzieckiem (6-7 lat) kręciło mnie ono bardzo!

Gość ja lubie jak rowek
od dupci jest nieogolony

Gość gość
nieogolone to mozna znalezc w wieku ok 40 lat x mam 39 gole sie od baaaardzo dawna chyba nawet jeszcze tej mody nie bylo z 20 lat temu mam 39 lat , jestem szczupla wysportowana i czuje sie z***biscie wiec walcie sie smarki na ryj , nie kazda 40 latka wyglada jak wasza styrana matka

Gość gość
19:59 popieram w 100%,nadal panuje stereotyp, że jak kobieta starsza to zaniedbana a w okolicach intymnych najbardziej, wielu by się bardzo zdziwiło :P

Gość ruda_fryzjerka
Mój mąż zawsze mówił że jak bym miała trochę włosków to będzie widać ze jestem kobietą dlatego specjalnie dla niego zawsze mam ładna zadbaną fryzurkę na małej :)

Gość gość
Też uważam, że tam zarost jest wskazany, a dla mnie nawet bardzo wskazany. Nie sądzę, że gdy ma się tam włoski chodzi się zaniedbanym.

Gość gość
Pokażcie lepiej ,a nie tylko opisujecie

Gość gość
Marzy mi się taka o pięknym bujnym zaroście.