Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wieczorem w Krakowie jest bezpiecznie

Polecane posty

Gość gość

Może trochę głupie pytanie,chodzi o to że w poniedziałek przeprowadzam się do Krakowa na studia i tego samego dnia o 19 mam spotkanie integracyjne na rynku. Mieszkanie które wynajmuje jest jakieś 25 minut od rynku tramwajem,osiedle kozłówek.Wynajmuje mieszkanie z dwoma starszymi dziewczynami,jeszcze ich nie poznałam,nie wiem czy nie wyjdzie głupio jak już pierwszej nocy wróce pozno,i boje się trochę wracać tak pozno bo nie znam Krakowa

Gość gość
uważaj bo smok wawelski grasuje po nocy i gwałci kobiety ale tylko dziewice więc jak nią jesteś to uważaj :p

Gość gość
Pytam poważnie ;c

Gość gość
Spotkanie integracyjne to największe g****o jakie istnieje. Nie polecam 🖐️

Gość gość
To fajnie trafiłaś. Kozłówek to praktycznie największa patologia w Krakowie, już Huta bezpieczniejsza.

Gość gość
Pozdro 600. Lecimy tutaj :D 🖐️ Mam nadzieje ze nosisz ze soba paralizator

Gość gość
Na Kozłówku jakby ktoś Cię pytał za kim jesteś to lepiej mów, że za Craxą.

Gość gość
Myślę że to zalezy od bloków i ulicy na Kozłówku,ja mieszkam w bloku gdzie sa prawie sami emeryci a okolica wydaje mi się spokojna bo byłam tam już dwa razy. Czemu uważasz że spotkanie integracyjne to gó*no? Ja myślę potem na rozpoczęciu jest mniejszy stres bo się juz kogos zna

Gość gość
A co studiujesz?

Gość gość
Chcesz poznać prawdziwy Kozłówek? Poczekaj do meczu Wisła - Cracovia, czy Cracovia - Wisła i zobacz co się dzieje w dzień meczowy, a szczególnie w noc po meczu na osiedlu.

Gość Pepe Plz
Nieprawda, na takich spotkaniach wszyscy się pochleją zanim kogokolwiek poznasz. A później to już tylko: gwałty, rozboje, burdy.

Gość gość
anglistyke

Gość gość
No to trudno,musze sobie dać radę,nie stać mnie na mieszkanie na strzeżonych osiedlach,mój kolega wynajmuje pokój na kozłówku od 2 lat i nie narzeka. Może za rok uda mi się przenieść gdzie indziej. Nie straszcie mnie narazie bo jeszcze się nawet nie przeprowadziłam, mam tylko dylemat czy iść na to spotkanie,bo boje się sama wracać w 1 dzień w Krakowie

Gość gość
Ja mieszkam na kozlowku i powiem ci ze różne rzeczy się dzieją :D

Gość gość
tzn jakie? Bardziej niż dresów czy ogólnie kiboli boje się cichych świrów, u mnie w mieście często wracałam przez osiedla pełne dresów i jeszcze nigdy nikt mnie nie zaczepił,natomiast raz miałam nieprzyjemną sytuację ze starszym dziwnym gościem który śledził mnie przez pół miasta,bardziej takich typków się boję,no albo pijanych i chcącychw wyłudzić trochę kasy

Gość gość
Kraków to specyficzne miasto. Pamiętam jak pojechałam na studia do Krakowa. Przygoda z Krakowem zaczęła się ciekawie, bo zaraz po przeprowadzce następnego dnia stałam na przystanku w centrum, normalnie w dzień, a tu podchodzi gość jakiś łysy dres z tatuażami na szyji i bez skrępowania mówi, że właśnie wyszedł z więzienia i żeby dać mu 2 zł na piwo, bo inaczej mi w*****li.