Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Geje i lesbijki oraz wszyscy, którzy chcą prawa do aborcji, in vitro,

Polecane posty

Gość gość

czy tam eutanazji. Prawo i Sprawiedliwość może nas jeszcze zaskoczyć i po wyborach nam to wszystko dać. Na portalu społecznościowym widziałam Beatę Szydło z tęczową flagą. Liczęna to, że Beata gdy zostanie premierem coś zmieni w Polsce jako kobieta, geje i lesbijki będą mogły brać śluby.

Gość gość
mam nadzieje że nigdy nie będą my narodowcy zrobimy z dewiantami porządek!

Gość gość
Ja czuję, że PiS po wyborach zmieni swoje poglądy. Teraz są bardzo konserwatywni ale to się jednak zmieni. Poza tym w nich jest tyle złości bo seksu pewnie nie uprawiają.

Gość gość
nie mam nic do gejów i lebsow, ale niech pozostaną w ukryciu, jak za komuny, żyli sobie, ale nie manifestowali swoich preferencji. co do aborcji - powinna być legalna jak w PRLu, nic mnie nie obchodzą płody, które nie mają świadomości in - vitro - również legalne, ale w 0 % refundowane z pieniędzy państwowych, w końcu to kaprys

Gość gość
załatwimy wam pedały i zboczeńcy eutanazję i aborcję nie koniecznie na własne życzenie

Gość gość
a narodowcom też by się seks przydał. Seks to ważna sfera w życiu każdego człowieka. Widać jaki Kaczyński nerwowy, jaka Pawłowicz nerwowa, nikt nie powinien się wstydzić swoich preferencji seksualnych.

Gość gość
ludzie mieszkający w sodomie też uwielbiali seks ponad wszystko miłowali go siebie i innych gdzie tylko mogli i skończyło się jak się skończyło. cesarstwo rzymskie z resztą też demokracja ateńska to samo wszędzie to samo wszędzie ten sam upadek debile :)