Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka kolezanek

Cmokanie przy powitaniu jak powinnam reagowac?

Polecane posty

Gość kolezanka kolezanek

Kolezanka zapoznala mnie ze druga swoja kolezanka i tamta jak sie widzimy to wita sie w taki sposob ze cmoka niby w policzek ale tak blisko ust ze prawie w usta. Za pierwszym razem myslalam ze to przypadek ale dzisiaj znowu sie widzialysmy przed szkola i znowu to samo. Jeszcze brakuje zeby mi przy wszystkich jezyk wsunela do buzi :O Powiedzialam tej swojej kolezance ze ona tak robi a ona do mnie ze tamta taka wlasnie jest i ze wszystkimi tak sie wita. Co powinnam zrobic? Zwrocic jej uwage czy najlepiej nic nie mowic zeby nie tworzyc niepotrzebnych niesnasek?

Gość gość
Gdy sie zbliza g***townie cofnij sie o krok i wyciagnij reke na powitanie.

Gość kolezanka kolezanek
Zrozumiec zrozumie ale czy nie obrazi sie? To fajna generalnie kumpela.

Gość gość
Aż tak CIę to drażni czy tylko trochę? Jak trochę to zostaw jak jest i nic nie mów.

Gość kolezanka kolezanek
Gdyby tego nikt nie widzial to nie zdrazniloby mnie wcale moglaby mnie calowac nawet prosto w usta ale przy innych to tak srednio to wyglada. Jeszcze sobie ktos cos pomysli.

Gość kolezanka kolezanek
Znowu to samo. Przeciez widzialysmy sie juz dzisiaj a ta podchodzi i cmok w usta. To nie chore juz?

Ja nie lubię cmokania - w policzek, w usta, gdziekolwiek. Okropny zwyczaj. Kiedy ktoś zbliża się do mnie z dziubem po prostu informuję, że nie chcę być obśliniany (no, może trochę grzeczniej). Wystarczy być odrobinę asertywnym.

Gość gość
Ja w ogóle nie znoszę cmokania z rodziną a ze znajomymi nie toleruję. Nikt się na mnie nie obraża. Jeśli to fajna dziewczyna to to zaakceptuje. Ad cmokania- dziwne że patrzysz źle na to bo ktoś może coś sobie pomyśleć... Ja bym raczej to miała w d...e.

Gość kolezanka kolezanek
Po prostu nie chce wyjsc na lesbijke przed ludzmi. Gdyby nikt nic nie widzial to co innego wtedy prosze bardzo niech sobie pocaluje nawet usta-usta jesli tak bardzo jej na tym zalezy. Zreszta chcialabym kiedys przekonac sie jak smakuje pocalunek innej dziewczyny. Mam na mysli oczywiscie taki przwdziwy pocalunek. Z jezczkiem. Dotad caowalam sie jedynie z chlopakami. Nie to zebym sama miala byc les co to to nie. Po prostu ciekawosc.