Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćah

152 cm wzrostu i rozmiar buta 35

Polecane posty

Gość gośćah

Powiedzcie gdzie kupie na siebie ubrania bo mam już dość! Spodnie wiecznie za długie jak skroce tracą fason buty wszędzie zaczynają się od 36 zostały mi sklepy dziecięce ale nie mam dziecięcej figury jak spodnie na długość dobre to tyle nie wejdzie. Pomocy gdzie znajdę ciuchy na swój rozmiar? Był etap gdzie ważyłam 39 kg żeby móc ubrać się chociaż na dziecięcym teraz urodziłam 2 dziecko i ważę 48 i juz nigdzie nic na mnie nie ma! Pomocy

Gość gość
Buty na swoją stopę znajdziesz w Ryłko. W sklepach dużo jest ciuchów XS .

Gość gość
Mam 158 cm,stopa jak Twoja,w CCC,Deichmanie również kupisz,może nie każdy model,ale da się.

Gość gość
Ja znowu mam 180 i wszystkie spodnie są na mnie za krótkie :D Jak biorę większy rozmiar to są i owszem dłuższe ale z dupska spadają. Ty możesz obciąć nogawki, ja sobie nie doszyję :D Pozostaje chyba cierpliwość i poszukiwanie idealnego rozmiaru.

Gość gość
Ja jestem o centymetr wyższa ;) i też mam problem z ubraniami. No aktualnie to nie mam :D bo w ciaży jestem, już 9 miesiąc i spokojnie mieszczę się w ubrania L i XL, nie potrzebuję specjalnych ciażowych ubrań ;) A rozmiar buta 36, ale ja mieszkam na takim zadupiu, ze 36 w dziecięcym nie występuje, bo za duży, a w zwykłym obuwniczym też nie, bo to mały rozmiar i rzadko kiedy ktoś kupuje, więc się nie opłaca. Głowa do góry i trzeba niestety trochę pobiegać za pasującymi ubraniami

Gość gość
Na wyprzedażach często zostają takie skrajne rozmiary albo bardzo małe albo bardzo duże. 39, 38 najszybciej schodzą.

Gość gość
Małe laseczki fajnie się bzykają :)

Gość gośćah
Tak w CCC jak znajdę buty to zazwyczaj są to szpilki a jak bym chciała botki na płaskim to nie mogę znaleźć niestety na dziecięcym widać z daleka że to nie dla dorosłej kobiety a jestem po ciąży i jeszcze do rozmiaru XS mi daleko noszę M o właśnie przez to mam problem kurcze podziwiam jak pulchne niskie dziewczyny fajnie się ubierają a ja jak ta fleja nic nie mogę dobrać.

Gość ragda
Mam 156 i waze tyle co Ty, z tym ze mam duzy tylek. Polecam kupic spodnie w H&M dzieciecym. Rozmiary sa do 172cm i uwierz ze na pewno cos znajdziesz :) ja juz chyba z 5par tam kupilam :))

Gość gośćah
H&M dziecięcy... Dobre ☺ dzięki wielkie

Gość gość
Sprawdź ofertę sklepu internetowego z damską odzieżą www.metafora.net.pl mają duży wybór ubrań również w małych rozmiarach, niedawno kupiłam sobie tam sukienkę wieczorową w świetnej cenie, może i Tobie uda się tam coś znaleźć

Gość gość
w mochito mozna cos dla siebie wybrac, rezwerved tez ma szeroki wachlarz orsey bardziej damska rozmiarowka i niestety xs nie zawsze mozna dostac obuwie kupuje w cc czy dichmanie lasocki ma od 35 nr inne firmy rowniez letnie sandaly czesto kupuje na wyprzedazach, bazarku czy gieldach nie powiem czasem dzapanki kupuje dzieciece bo 34:D

Gość gość
To ja mam odwrotny problem, muszę kupować ubrania w dużym rozmiarze i znalezienie sklepu z taką odzieżą nie było łatwe. Trafiłam dopiero na sklep internetowy z odzieżą dla puszystych www.sklepgaba.pl gdzie dostępne są modne i ładne ubrania, w dobrych cenach, a nie jakieś okropne worki