Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CzarnaRayla

Bardzo trudna sytuacja, proszę o poradę :(

Polecane posty

Gość gość
jeśli parą nie jesteście to nie powinnas mieć wyrzutów. Swoją drogą ja bym pewnie powiedziała chociażby po to żeby zobaczyć jak bardzo się zmienił. Jeślii uzna że ok nic takiego się nie stało to super... ale jeśli zacznie wyzywać i być agresywny to g****o nie się zmienił

Gość gość
wszystko zależy czy on poważnie traktuje terapie a efekty dopiero po jakimś czasie będą więc chyba za wcześnie na jakiekolwiek poważne decyzje

Tak, to prawda, jeśli chodzi o poważne decyzje, to nie mam zamiaru szybko ich podejmować. Jednak mimo wszystko często o tym myślę i mam wyrzuty sumienia względem Piotra.

Gość gość
-Ponownie spotykasz się z facetem który Cię uderzył. -Umawiasz się z 2 facetami na raz. -Chlejesz do tego stopnia, że nad sobą nie panujesz. Reasumując: musisz się nad sobą dobrze zastanowić, bo powody twoich zmartwień leżą wyłącznie w Twoim postępowaniu. Odpowiedz sobie na pytanie na czym Ci na prawdę zależy. Jak będziesz wiedziała, to dopiero wtedy możesz myśleć co dalej.

Gość gość
gdyby mnie chlopak jeden raz uderzyl :( byl by skreslony na zawsze

Gość gość
Ale ta laska tego nie rozumie... Ona myśli że jej patologiczna sytuacja jest normalna ;)