Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauliaaa25

mam 25 lat i już czwórke dzieci...

Polecane posty

Gość pauliaaa25
kto tak się podszywa!!!!

Gość pauliaaa25
prawda jest taka,że wpadłam mając 14 lat, dlatego nie miałam dzieciństwa , koleżanki bawiły się lalkami baby born a ja miałam już swojego prawdziwego noworodka :(

Gość gość
ja bym w ogole tego nie chciala robic to beznadzieja 444 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość pauliaaa25
nie, nie , to było tak, że rodzice, gdy miałam 12 lat oddali mnie na 1 wieczór znajomemu, bo chciałam z nim rano jechać na targ i sprzedać jakieś gadżety, zabawki, ciuchy by sobie zarobić, więc miałam u niego nocować, a potem po tamtej nocy wyrósł mi brzuch i urodziłam, on poszedł do wiezienia, ale po 10 latach wyszedł i wrócił do mnie, wzielismy slub i mamy 3 małych dzieci + to pierwsze , które ma obecnie 13 lat ;)

Gość pauliaaa25
to było jednak tak .... za dużo winiacza wypiłam wiec mówię o kilku wersjach... zmieniałam chłopów jak rękawiczki i tak wyszła czwórka dzieci .. tyle w tym temacie

Gość pauliaaa25
No widzicie po prostu problem taki że każde dziecko jest innej rasy i nie mogę wmówić Sebie że te ostatnie to jego . Pierwsze jesze w gimie z takim skejtem Damianem miałam . Potem matka kazła sie uczyć ale ja wolalam kluby tam taki Arab przychodził -no wiecie zaciążyłam i mam córke wykapany ojciec . Potem jak Mustafa mnie pobił to uciekłam , rzucialam szkoły , pojechałam na zmywak do UK .Tam poznałam Sebę zaszłam w ciażę mówiłam że jego ale urodziły sie bliźniaki-murzyniaki . No wiecie tam pełno takich fajnych czarnych jest no i czasem z jednym sie puszczałam w knjapie gdzie pracuje . Teraz kurdę nie wiem co robić mam 25 lat 4 dzieciaków a Seba sie wścieka , co mam robić ?

Gość gość
Genialne podszywy :-D Stara, dobra Kafe