Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudno żeby bobrzyca albo mućka podawała młodym mm. Też jesteśmy ssakami!!

Polecane posty

Gość gość

"nie mam pokarmu" to wymówka, KAŻDĄ laktację trzeba rozbujać :o :o Co by było gdyby inne ssaki tak samo jak my, ludzie, robili sobie takie wymówki? :o :o Padlibyśmy jak kawki, ale oczywiście nieee - lepiej sobie wmawiać, że się "nie da" 🖐️

Gość gość
A wiesz, co się dzieje w świecie zwierząt, gdy matka nie ma pokarmu albo nie może wykarmić licznego miotu? Młode po prostu zdycha. Widać, że na zoologii, to Ty się za bardzo nie znasz.

Gość gość
Karmiłam moje dziecko 4 miesiące, chciałaby jeszcze dłużej, ale pokarm mi sie kończy, mimo prób utrzymania laktacji, to co?powiesić sie mam??

Gość gość
Nie dla takiej wyrodnej matki to żadna kara musisz się zacząć biczować biczem z haczykami na końcu powtarzając jestem złą matką nie kocham swojego dziecka. ehhhh :)

Gość gość
Chyba zaraz zacznę

Zyjemy w czasach gdzie mm jest na porzadku dziennym, mamuski maja coraz wiecej do powiedzenia a i mamy masowe cesarki na zyczenie. Matki karmiace kp sa bee, sa krowami, maja wymiona i zniszczone cialo, matki mm sa za to wyrodne i egoistyczne. Tak zle i tak nie dobrze.

Gość gość
poczekaj muszę to widzieć żebyś mnie nie kłamała i koniecznie muszę na youtube wrzucić.

Gość gość
Zgadzam się, taka walka o pokarm że co drugie karmienie butelka, w nocy oczywiście też, bo trzeba się wyspać.

Gość gość
no i co was to obchodzi debilki? Ja wiem,że się da ale nie chcę, bo chcę się wyspać,bo chcę mieć ładne piersi, bo myślę też o sobie i nic wam do tego. Co mnie obchodzą wasze przemyślenia?

Gość gość
W prawdziwym życiu też masz tyle odwag i mówisz prawdę, czy mydlisz oczy i jęczysz że nie miałaś laktacji?

Gość gość
A skąd ty wiesz w jaki ja sposob walczę o pokarm, że wypowiadasz się w moim imieniu??? A w nocy sie wysypiam jak najbardziej, bo moje dziecko również smacznie spi. No ale rozumiem, że stoisz pod moim oknem i wiesz lepiej

Gość gość
a co wy macie do cudzych cycków?

Gość gość
gość dziś nie mam potrzeby nikomu się spowiadać z karmienia i nikt z moich znajomych nie czuje się ani zainteresowany moją laktacją ani tym bardziej upoważniony do pytania o to jak karmię :) Jak na razie nikt mnie nawet o to nie zapytał. No ale ja się obracam w normalnym środowisku wśród normalnych ludzi, nie wśród debili :)

Gość gość
Trudno żeby mućka klikała w klawiaturę i zakładała głupie tematy w sieci, a jednak śmierdząca krowo założyłaś ten temat! czyli wszystko jest możliwe :)

Gość gość
17;19 mistrz ciętej riposty 10/10 :P