bozenka11 0 Napisano Lipiec 29, 2022 W Krakowie mogę polecić salon meblowy Vieri Divani na ulicy Zakopiańskiej 56. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zodor 0 Napisano Wrzesień 30, 2023 Dnia 23.09.2015 o 18:28, hhalina90 napisał: Proszę o poradę gdzie kupić dobre jakościowo meble do kuchni w Krakowie lub okolicy. Interesują mnie tylko meble na wymiar bo mam nietypową kuchnię. Halina, myślę że właściwym miejscem w tym przypadku może być pracownia stolarska UZDREW. Co prawda nie mają swojego punktu w Krakowie, ale są nieopodal - w Sułkowicach. Wiem, że wykonują meble na wymiar, bo i u mnie mieli zajęcie. Co prawda nie zleciłem im kuchni, ale zleciłem zrobienie stołu do jadalni oraz lamp drewnianych do sypialni. Wywiązali się znakomicie, a cena jak za rękodzieło była bardzo okazjonalna. Podejrzyj sobie realizacje - może Ci coś wpadnie w oko: https://www.uzdrew.pl/realizacje/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klarta 0 Napisano Luty 8, 2024 W Skawinie jest Meblomex,ktory ma wiele realizacji w całej Polsce. Robią meble hotelowe i inne meble przestrzeni publicznej. Takze polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach