Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badabum

Ile płacicie za swój internet i jaki macie?

Polecane posty

Gość badabum

Bo nie chcę podpisywać umowy na dwa lata i szukam alternatywy, ponoć play ma najlepszą ofertę? Korzysta ktoś z tego?

Gość gość
20/6/40 zł/mc.

Gość gość
20gb na pół roku za 4 dyszki?

Gość gość
play nie polecam, bardzo zły zasięg wogóle u mnie nie łapie zasięgu a płacić im trzeba!:-( ja mam cyfrowy polsat 25zł plus za udostępnienie routera 10 zł, czyli w sumie 35zl/mc za 25giga. Internet smiga super nawet w mojej "wiosce" łapie lte. Jak by co, polecam go.

Gość badabum
O dzięki tej oferty nie znam, a play u mnie też wolno działa w porównaniu z innymi.

Gość gość
a po co wam taki gówniany internet który jest ograniczony transferem danych? Nie lepiej wziąć neostrade albo netie czy innego operatora albo jakiegoś lokalnego. Ja mam od lokalnego internet światłowodowy 50Mb/s i płacę 49,90zł na miesiąc, bez żadnego limitu danych

Gość gość
Po kablu nie wchodzi u mnie w grę.

Gość gość
ja jak napisałam mam w cyfrowym polsacie mi te 25giga spokojnie starcza, wolalam z routerem bo jest to dla mnie wygodniejsza opcja, mogę przeglądać intrnet na jakim urządzeniu chce i gdzie chce, bo zasięg routera mam aż do sąsiada :) ( dlatego router zabezpieczyłam hasłem:) ) a co do playa to ostatnio całkiem mnie wkurzaja :-( Mam tel w ich sieci i zero zasięgu muszę szukać jak głupia na szczęście pomału mi się z nimi umowa kończy i przejdę raczej do plusa, internet w playu też miałam i odrazam go wszystkim :)

Gość gość
17:50, 20 Mbps ściągnie, 6 Mbps wysyłanie, cena 40 zł za miesiąc.

Gość gość
100 Mbs 12 mies. 49zl

Gość gość
Aero2, 20złoty kaucja za karte, 8 złoty za przesyłke, do końca 2016. Minus to, że co godzine trzeba wpisać kod, ale można zostać testerem i pominąć to. Więcej info można znaleść w necie

Gość gość
orange, za 60 w promocji , nie polecam + moge nosić w torebce _ ciągle logowanie lub brak internetu

Gość gość
Toya 20mb/s 39.99zl

Gość gość
Orange mobilnie oferta na tel ma teraz pakiet 1 GB 12 zl ale po wykorzystaniu internet bez konca z wolniejsza predkoscia 64/kb ale na 30 dni. Mysle ze sie opyla.

Gość gość
Ja mam play i nie polecam! poerwsze pol roku mialam za darmo i smigal jak strzala,mialam30gb,ale nie starczalo,wiadomo,syn nastolatek(koszt 79.99,umowa na2lata:/)wiec namowili mnie na bezlimitowy,za 100zl,chwile moze i działał,a potem wiecxnie,o roznych porach,brak polaczenia z internetem,nie ma mowy bym ja na laptopie i syn na tablecie w jednym czasiekorzystali... ilez razy dzwonilam,skladalam reklamację,to mi powiedzieli,ze powinnam kupic antene(!)ale jak kupie,to i tak mi nie gwarantuja ze net bedzie działał,a tu jeszcze rok umowa... na reklamację mi odpowiedzieli,ze z ich strony jest wszystko ok,ale na pytanie dlaczego przez pol roku działał jak strzała a teraz prawie wcale odp brak...

Gość gość
Ancymon rymcyncynsztrybdytrybdywolos

Gość gość
To ja z 19.54-mam router,to kazali pojechac po nowa karte sim ,bo moze uszkodzona,wymienilam,dalej wiecej nie ma niz jest,jestem stratna na tym tylko,bo nikt mi nie odda za benzynę ,gdzie musialam jeździć po tą kartę, o telefonach do nich to nawet nie wspomnę...

Gość gość
lokalny dostawca po kablu 16mb/8 upload 24 msc 39 zl