Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego matki odwracaja sie od swoich corek

Polecane posty

Gość gość

mam kolezanke 40 lat z 2 dzieci, jej maz wyniosl sie z domu, ma inna kobiete, nie interesuje sie dziecmi, wiec kolezanka zdecydowala sie wziac rozwod I na jej szczescie poznala kogos, maz sie dowiedzial, zaczal udawac dobrego ojca z dnia na dzien, a kiedys jak ona wyszla gdzies z tym swoim nowym mezczyzna uderzyl ja w twarz, wezwala policje....od tamtej pory on robi wszystko zeby jej uprzykrzyc, rozwod w trakcie...ale tej kolezanki matka jak sie dowiedziala o rozwodzie to sie odwrocila od niej I powiedziala ze niechce jej znac, ja nierozumiem takich pustych szmat, nawet niechciala sluchac corki....czemu takie kobiety patrza tylko na rozwod a nie na to ze ich corki sa ponizane przez mezow tymbardziej ze akurat ten sie wyprowadzil.....

Gość gość
przecież rozwód to skandal co ludzie powiedzą proboszcz będzie oburzony to plama na honorze dobrze że się jej wyrzekła przecież jej córka jest napiętnowana społecznie na wsi już tak jest :D

Gość gość
wez przestan!

a ja nie rozumiem,po co zakladasz temat,ktory nie dotyczy Ciebie i piszesz publicznie o problemach kolezanki?pomine fakt,ze na dodatek z bledami:P.Zajmij sie wlasnym zyciem i nie wtykaj ginola w zycie i pozycie innych.

Gość kwasigroch24
KKKUUUURRRRRRWWWWWAAAAAAA

moja matka też dała mi ultimatum :O jeśli się rozwiodę to nie chce mnie znać... a potem stwierdziła że poki jestem pod jej dachem będę tanczyć jak ona mi zagra... a ja wgl nie mam drygu :(