Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strasznie sie mecze sama ze soba mam 30 lat

Polecane posty

Gość gość

nie lubie siebie, jestem nieudolna zyciowo zreszta nic dziwnego,mam same negatywne cechy -jestem wciaz bezrobotna, lapie sie jedynie jakiś staży, prac sezonowych, zleceń -jestem zwyczajnie zyciowo niezaradna i glupia -jestem nielubiana gdziekolwiek pójde, chociaz staram sie byc mila -oczywiscie jestem od wielu lat samotna, nie chce zniszczyc jakiemuś mezczyznie zycia -jestem typem samotnicy, najlepiej czuje sie sama ze soba, nie lubie plotek, -nie moge miec dzieci

Gość gość
a z ryja ładna jesteś?

Gość gość
to się wyluzuj a wszystko się zmieni bo wszystko tak wygląda przez to że siebie nie lubisz i nie kochasz siebie,ja np. siebie uwielbiam znaczy swoje własne towarzystwo kocham życie i inni to czują i też w to wchodzą bo nie mają wyjścia :-)

Gość gość
jak mam siebie lubic? czego nie tkne popsuje, w pracy nigdy mnie nie lubiano, wrecz przeciwnie. zaden facet nigdy mna sie nie interesowal

Gość gość
bierz faceta z podobnymi cechami i tyle, i być razem podporą, ale ty szukasz księcia co cie porwie na rumaku do zamku to masz

Gość gość
idealna żona dla mojego kumpla, dawaj kontakt

Gość gość
a chcesz swojego kumpla na dno pociagnac? ze mnie na zone dla niego polecasz?

Gość gość
Jak się jest ofiarą losu i tak się o sobie myśli, to nic się nie zmieni! Jak zmienisz myślenie o sobie, to inni życzliwiej na Ciebie spojrzą! Jeśli chodzi o pracę, to jest ciężko, więc nie tylko Ty masz problem! facet? To nie wszystko! Lubisz samotność i co w tym dziwnego? Jesteś miła na siłę, wszyscy to widzą bądź sobą!

Gość gość
Widocznie brak ci wytrwalosci. Nic samo nie przychodzi. W wieku 14 lat nie znalam slowa po angielsku, majac 18 dostalam sie na anglistyke. Wszystko wymaga ciezkiej pracy. Widocznie ktos cie blednie nauczyl ze ma przyjsc samo jako rezultat jakiegos 'talentu'.

Moja droga,z takim podejsciem to tylko mozesz siedziec i plakac faktycznie:Da Twoje argumenty sa zaprzeczeniem tego,co wypisujesz.Meczysz sie ze Soba,ale najlepiej czujesz sie sama ze Soba:D,za pozno na dowartosciowanie,bo to powinnas wyniesc z domu,ale zawsze mozna sprobowac pojsc na terapie,ale przede wszystkim uwierzyc we wlasne mozliwosci:)

Gość gość
Wiec zamiast szujac wymowek typu 'mam negatywne cechy' wez sie za siebie. Nie zwalaj odpowiedzialnosci na sily wyzsze ktore ci daly 'negatywne cechy'. Wszystko zalezy od nas samych.

Gość gość
mój kumpel nie patrzy na sukcesy dziewczyn, tylko na dobre serce, fajny gość, polecam go

Gość gość
Nie mozesz miec dzieci i co z tego? Zadna tragedia, kobiety nie sa od tego aby byc rozplodowymi jalowkami. A jak marzysz o dziecku to zaadoptuj.

Gość gość
racja, to nawet plus taka bezpłodna dziewczyna

Gość gość
Po prostu wez sie za siebie zamiast zwalac odpowiedzialnosc na to, ze 'taka jestes'. Kazdy jest taki na jakiego sobie zapracuje.