Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on mnie lubi?

Polecane posty

Gość gość

najpierw moze powiem, ze dobrze nam sie gada, on mnie pyta co nowego u mnie mojej rodziny, rozsmieszamy sie, a ostatnio.... bylismy ze znajomymi na piwie, siedzielismy obok siebie, czasami przypadkowo mnie dotknal/musnal dlonia, gdy przyszlam postawili przede mna dwa piwa, on powiedzial "jedno na jedna noge drugie na druga" i mowiac to dotykal dlonia moich kolan... potem kolega siedzacy gdzies w srodku poszedl do wc, za jakich czas ktos inny chcial usiasc w srodku, wiedzialam ze tamten zaraz wroci wiec powiedzialam postoje te kilkadziesiat sekund az wroci z wc zeby znow nie wstawac aby przepuscic goscia wracajacego... on wtedy sie nachylil i polozyl mi reke na plecach tak posrodku (jak na obrazku w linku -opcja chlopak-: http://demotywatory.pl/3649641/Polozenie-reki/Polozenie-reki) i trzymal ja dosc dlugo mowiac "usiadz co bedziesz stac" . czy to moze cos znaczyc?

Gość gość
problemy pierwszego świata :D 🖐️

Gość gość
wiem, jestem szczesliwa ze mam takie problemy :D ja sie w nim podkochuje od dluzszego czasu, a jego zachowanie zaczelo mi dawac nadzieje..

sama dobrze wiesz co to oznacza :) lubi Cie, ale uważaj bo może chodzić mu u tylko o sex więc sie pilnuj