Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWAGA na złodzieji TAXI z warszawy... o******lają jak tylko sie da!!!

Polecane posty

Gość gość

okradaja na kazdym kroku, jak nie zamowisz przez korpo to napewno cie op******i

Gość gość
korpo to przeżytek. korzystam z ubera

Gość gość
! Czyli wiezie cie ktoś kto miesiąc temu odebral prawo jazdy , psychiczny świr lub bandyta ?

Gość gość
tego nie wiem przy taxi z korpo też nie wiem czy wiezie mnie świr czy bandyta

Gość gość
To akurat wiesz.Karany nie dostanie licencji a więc nie może pracować w korporacji. Badania psychologiczne kierowcy robią co trzy lata.I sa to teraz badania a nie wpisanie kwitka.Uber zakazany jest w Niemczech czy Francji. Francuzi nawet aresztowali człowieka który tam mial być szefem.Wyobraz sobie ze ktoś otworzyl sklep. Odremontowal lokal , kupil sprzęt ma kontrole sanepidu.A pod jego oknem rozkłada ktoś łóżko polowe i zaczyna handel tymi samymi artykułami. To jest jakis buber zuber

Gość gość
ja wiem że wy taksiarze nie lubicie ubera, ale od tego nie ma odwrotu bo dla klienta to jest dobre. zakazany jest tu i ówdzie na skutek nacisków lobbistycznych sałaciarzy a nie nadmiaru świrów wśród kierowców w korpo karani nie pracują ale nigdy nie wiesz czy nie będzie karany akurat za twoją sprawą a tak się też zdarza. jeśli ludek z łóżka sprzedaje to samo co sklepikarz, czysto i z rękojmią etece to kupię tam gdzie taniej, sorry. po prostu ludek z łóżka ma niższe koszty.

Gość gość
To zobaczymy jak będziesz o czwartej rano musiał dostać się do szpitala. Dzwon po Ubera.Powodzenia :-)

Gość gość
jak ubera nie będzie, to zadzwonię do korpo. wolny rynek mamy

Gość gość
Nie ,dzwon o czwartej rano po Ubera skoro lepszy :-) powodzenia

Gość gość
jak nie przyjedzie o 4 to nie będzie lepszy przypominasz mi historie o tkaczach którzy w XIXw niszczyli maszyny przędzalnicze, bo bali się że maszyny im odbiorą pracę.

Gość gość
Skoro każdy może wozić za opłatą pasażerów jak Uber to niech każdy kto ma ochotę zostanie murarzem ktory dom buduje.Albo hydraulikem.Albo niech ludzi leczy jak lekarz. Wolny rynek mamy

Gość gość
"niech każdy kto ma ochotę zostanie murarzem" why not ? taxi <>uber lekarz <> szaman hydraulik z doświadczeniem <> złota rączka samouk niech każdy sam wybiera z czego chce korzystać

Gość gość
Oczywiście i zamieszkamy w domu z dziećmi który wybudowal murarz ktory wcześniej całe życie byl fryzjerem.Wolny rynek mamy

Gość gość
jeśli taki kupisz to dlaczego nie, zależnie od całej reszty dom może być w lepszym stanie niż ten zbudowany przez murarza partacza.

Gość Tomis
Ja tam odkąd przesiadłem się ze ze zwykłej taxy na ubera to jeżdze tylko nim. Szybka płatność kartą i koniec. A w taxie nigdy nie ma wydać reszty(żeby wziąć jaki napiwek), łaska jeśli chce się zapłacić kartną, klimy nigdy nie włączą bo więcej auto pali itd. Ubera polecam, pierwszy przejazd gratis dla sprawdzenia z kodem cch9wue