Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VIP Client Services WaWa

Modelki do zjadania kału WaWa

Polecane posty

Gość VIP Client Services WaWa

potrzebne na ten weekend. €5000 za dwa dni( plus luksusowe lokum i wszelkie wydatki związane z pobytem). Bardzo poważny klijent, zabronione kamery i nagrywanie audio. Zostaniecie rozebrane do naga i przeszukane dokładnie bo dyskrecja musi być 200%. Tylko poważne oferty od modelek 9/10 i 10/10. Podać dyskretny jednorazowy kontakt poniżej.

Gość gość
Poszukaj u siebie w rodzinie. Dodatkowo niech wykąpią się z Tobą w twoim szambie.

Gość gość
Niech ciebie rozbiorą do naga i powieszą za jaja, albo łeb wsadzą do kibla. Sam jedz g****a.

Gość gość
nie chcecie po dobroci za oplata to będziecie szamac gowienka wedle prawa islamskiego

Gość ahmed hashnighati
tu ahmed, ja ma polke żony cztery, one się bić który z nich zjeść mój kał każde wieczór, bo zjadłaś kał męża to zaszczyt dla żona w nasza religia, a jak oni nie chciał kała zjadać to żona pasem baty 7 dnia dostać i nie jeść ani nie pić przez 3 dnia, bo żona wszystkie ma być posłuszna ahmed i robić co ahmed kazał, moja żony nie lubieć baty ani nie jeść i pić to oni jeść kał ahmed bez problema. polka żony bardzo dobra dla ahmed, łatwa wytresował i wszystki są posłuszna zawsze. ahmed zadowolona.

Gość gość
Ahmed odemnie byś dostał kopa w ten głupi łeb. Sam byś jadł te gówienka. Cztery Polki to tobie się przyśniły.

Gość gość
Polka być biedna i jeść kauł, zostawić namiar

Gość gość
Ahmed marzyciel.