Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie macie relacje z rodzicami kolegow waszych dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie relacje z rodzicami kolegow waszych dzieci? Koledzy ze szkoly, np z jednej lawki czy z przedszkola. Czy zawsze super sie lubicie lub macie poprawny kontakt? A co jesli nie odpowiadaja wam z jakiegos powodu rodzice? Ingerujecie wtedy w znajomosc dziecka z kolega? Czy mieliscie sytuacje, ze dzieci mialy super kolege/kolezanke, a wy nie tolerowaliscie z jakiegos powodu rodzicow (nie mowie o patologii itp).

Gość gość
Dla mnie ważne by dzieci się lubiły. Jeżeli z rodzicami mam fajny kontakt to często przechodzimy na ty, widujemy się także po przedszkolu, teraz juz szkole. Czasem same dzieci, a czasem i rodzice na kawke. Z niektorymi sie nie znam, ale np. Mala przywozi czasem kartke z adresm i zapraszoniem na 2h zabawy, wiec zawoze a potem odbieram, z rodzicami tylko na dzien dobry i dorbna wymiana zdan:) potem rewizyta.

Gość gość
Nie mamy z mezem ZADNYCH kontaktow z znajomymi naszego dziecka, w tym relacji tez jalowe, czyli żadne relacje. To dziecka koledzy i koleżanki, po co my mamy w to się wciagac?

Jak najbardziej poprawne, z niektórymi czasem się spotykam. Moja młodsza córka przyjaźni się z dziewczynką, której oboje rodzice leczą się psychiatrycznie (dowiedziałam się przez przypadek, oni nie wiedzą, że ja wiem) i gdy się dowiedziałam, średnio mi to odpowiadało, ale po przemyśleniu stwierdziłam, że tak naprawdę nie mam powodu ograniczać kontaktu córki z tą koleżanką (nawiasem mówiąc fajna, mądra dziewczynka), zwłaszcza że chodzą razem do przedszkola.

Gość Tasmanska
Nie zaprasza nikogo do domu, nie chodzi po innych domach, na podwórku nie wiem z kim się bawi, bo mieszkamy dalej ,w szkole nie ma koleżanek takich bliższych, wiec powiem ze nie mam pojecia z kim ona się koleguje, bo wychdzi chyba ze z nikim. Znam z widzenia osoby z je treningow, ale one są znacznie starsze, bo moja jets najmłodsza z wszystkich

Gość gość
ja starannie dobieram dzieciom znajomych bo z kim przestajesz takim sie stajesz