Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ćwiczycie jakoś

Polecane posty

Gość gość

czy uprawiacie w ciąży jakiś sport, chce wam się w ogóle czy odpuszczacie..... może warto byłoby zacząc chodzic na basen.... co o tym myślicie

Gość gość
3 x w tygodniu chodzą na siłownię. 40 minut orbitrek i rower (na przemian) 30 minut ćwiczenia siłowe na ręce nogi i brzuch.

Gość gość
Serio, w ciąży tak ćwiczysz??????????? Ja chodziłam całą ciążę na basen 2 - 3 razy w tyg. i może dzięki temu przytyłam tylko 10 kg. Jedynie provag zażywałam sobie aby żadnej infekcji tam nie dostać i nie dostałam.

Gość gość
Do pracy dalej normalnie dojeżdżam rowerem, poza tym ćwiczę na siłowni (wybrane ćwiczenia oczywiście, zredukowane obciążenia), w weekend basen.

Gość gość
Jestem w 20 tygodniu ciąży od samego początku chodzę dwa razy w tygodniu na basen. Przed wyjściem smaruje okolice intymne provag żelem, po przyjściu czynność powtarzam. Odpukać od początku ciąży nie miałam żadnych problemów intymnych. Do tego codziennie 15 minutowy spacer żeby dotlenić siebie i maluszka.

Gość gość
Spaceruje i fikam na piłce codziennie. Mam plan jeszcze dołączyć aerobik dla ciężarnych bo czuje się zbyt zasiedziala. No ale jak się źle czuję to odpuszczam i leżę plackiem.