pampam21 0 Napisano Wrzesień 24, 2015 Cześć wszystkim ! Szukałam podobnego tematu ale nie znalazłam odpowiedzi na dręczący mnie problem. Ostatnią miesiączkę miałam 3 sierpnia. Około 16 sierpnia zaczęłam robić testy owulacyjne , pozytywny wyszedł 21. Dzisiaj mija 56 dzień od ostatniej miesiączki a okresu jak nie było tak nie ma . Dodam, że od jakichś dwóch tygodni albo więcej mam skurcze podbrzusza jakbym miała dostać okres . Śluzu też mam o wiele więcej niż zawsze ( czasem latam do łazienki bo myślę, że to okres się pojawił). Wczoraj robiłam test ciążowy ale wyszedł negatywny. Do lekarza jestem zapisana na za tydzień. Czy możliwe, żeby tak bardzo okres się opóźnił czy może jednak to może oznaczać ciążę, ale wtedy dlaczego ten test negatywny? Z góry dziękuję wam za odpowiedzi i pozdrawiam cieplutko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2015 Najlepiej dla potwierdzenia ciąży wykonać badanie HCG krwi. Dzięki temu powinnaś dowiedzieć się czy ciążą czy nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pampam21 0 Napisano Wrzesień 24, 2015 a to możliwe, że test z moczu wyjdzie negatywny a z krwi pozytywny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2015 Test powinien cos wykazać juz, ale skoro okresu nie ma to nic innego ci nie zostało poza beta. Bedziesz wiedzieć napewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach