Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsze sushi w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Cześć.Jeszcze nigdy nie jadłam sushi ale bardzo chciałabym spróbować. Możecie mi doradzić gdzie wybrać się na sushi tak aby było smaczne i aby się nie zawieźć ? :)

Gość shewerka
Polecam Besuto ( tutaj jest ich menu: http://www.besuto.pl/ ). Aktualnie jest to chyba najslynniejsza restauracja sushi w Warszawie.Leży na Nowym Świecie ale powiem Ci,ze ceny nie przerażąją. Szczególnie w porze obiadowej kiedy można zamówić sobie niedrogo zestaw za 30 zł. Sama zawsze siadam przy barze. Nie dość,że masz tam zniżkę to jeszcze możesz spróbować sushi ze słynnych plywających łodeczek co ma swój klimat. Nie polecam natomiast sushi kupowanego w tych mini zestawach w supermarketach. Kiepskie w smaku.

Gość gość
ja jadlam ostatnio sushi w Kanpai www.kanpai.com.pl na Białołęce i musze przyznac, ze chociaz za sushi kiedys nie przepadalam, to to bylo naprawde smaczne :) i niedrogie

Gość elfika55
Sushi mi się juz totalnie przejadlo dlatego polecam sprobowac osmiornice :)). Jak jest dobrze zrobiona to pychota :). W Salto w Warszawie robią bardzo dobre :).

Gość Julia

Najlepsze sushi  w Warszawie można zjeść w Sushi Saska Kępa!Niesamowicie smaczne! Dość często do nich wpadam ze znajomymi. Super knajpa!