Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jest modne w tym sezonie

Polecane posty

Gość gość

? Dziewczyny, jak i w co sie ubierac, by modnie wygladac? Wiadomo,ze ubranie trzeba dopasowac do figury , ale jakie kolory? Jaki makijaż? Włosy? Paznokcie? Dodatki? Torebki, bizuteria, buty? Doradzcie coś, bo wracam po macierzynsim do pracy i musze troche uzupelnic garderobe itp :) Dodam, ze mam 34 lata, ale wygladam na mniej.

Gość gość
Worek. W tym wieku i tak wszystko jedno

Gość gość
Frędzle i zamsz. Styl boho.

Gość gość
Chyba te frędzle faktycznie są modne bo widać je w sklepach. Ja akurat mam w nosie modę, bo mam swój styl i nie patrzę na to co inni noszą.

Gość gość
podnosze temat, a jakie kolory?

Gość gość
popytaj w dziale moda.

Gość gość
frędzle są modne, ja kupilam nie za bardzo rzucająca się w oczy torebkę z frędzlami, ale taką z tych eleganckich, mam też sweter, a raczej z bluzkę z frędzlami, hmmm wiesz modna jest zawsze czerń i do wszystkiego praktycznie. Lakiery do paznokci to raczej nude bardz pomalowane tylko lakierem przeźroczystym, choc ja i tak nie idę z tym trendem i maluję na żywe, ładne kolory w tym podobno ;) zawsze modną czerwień. Jeśli faktyrziesz pojdziesz w stroene boho to nie przesadz z fredzlami. Postaw raczej na 1 rzecz.

Gość gość
Żółty kolor ubrań, fredzle, boho, fryzurę to raczej do urody trzeba dobrać :)

Gość gość
Kolory dobrane do typu urody oczywiście. Co z tego, że będzie np. modny pomarańcz i marchewka, skoro ty będziesz miała typ urody lato albo zima, i w tej marchewce będziesz wyglądać na ciężko chorą? Albo będzie modna malinowa czerwień niepasująca w ogóle do typu urody "jesień" a ty właśnie "jesienią" jesteś...?

Gość gość
Czernione kudły -nagminne to jest teraz . A w sezonie jesiennym modne będą burki nikaby i czarczafy .Zwł w pewnych okolicach Polski.

Gość gość
Bordowy kolor, szary, czarny, trochę ciemnozielony i musztardowa żółć. Nie mieszkam w pl i tu widzę dużo lat 70tych, zamsz, bluzki z wiązaniami pod szyją, spódnice ołówkowa albo z polkola, faktycznie frędzle i kimona.

Gość gość
Zdecydowanie obuwie sportowe w tym rodzaju co na stronie sklepu http://www.sneakerhouse.pl :) New Balance, Nike Reebok - bardzo dużo dziewczyn widzę na ulicy w takich butkach:)