Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wygląda przeciętna kobieta a jak brzydka?

Polecane posty

Gość gość

jak/czym się różnią?

Gość gość
U przeciętnej nie ma elementów, które mogłyby być uznane za atrakcyjne, ale w sumie nie straszy i nie obrzydza.

Gość gość
możecie opisać albo dać zdj takiej i takiej kobiety? chciałabym zobaczyć czy jestem przeciętna czy też brzydka

Gość gość
wlasnie ODWROTNIE u przecietej SA elementy, które mozna uznac za ladne.. inaczej bylaby BRZYDKA.. ale nie ma ich tak wiele jak u ladnej wiec nie ma usrednionego efektu WOW u masy. U przecietnej po prostu trzeba owymi elementami sie zachwycic, zauwazyc je, u ladnej jest ich troche wiec ludzka masa stwierdza 'ładna' Jak wy tak odbieracie przecietna, ladna, to na to wychodzi, ze wy kazdego przecietnego brzydkim nazywacie.. a własnie u brzydkich sa wyraznie nieladne elementy no i tyle

Gość gość
Brzydka - niska, krępa, wielki ryj, rysy twarzy jak u chłopki Przeciętna - szału nie ma, może nawet być ładna dla niektórych

Gość gość
Ktos uznany za BRZYDKIEGO musi miec po prostu WYRAZNIE nieladne elementy.. rzucajace sie mocno w oczy tak samo jak u ladnej te atrakcyjne elementy. Nie wiem, jak duzy zez, bardzo nieregularne, nieproporcjonalne rysy twarzy tworzace dziwne wrazenie, duza otylosc, etc. To nie wyklucza, ze np. osoba uznawana za brzydka z twarzy ma ladne nogi :). Ale twarz ja i tak dyskwaifikuje u wiekszosci masy.

Gość gość
spojrz w lustro i sie dowiesz

Gość gość
nic sie tu nie zgadza. To NIE JEST definicja kogos brzydkiego. Niska moze byc ladna. Krępa? Jesli mowisz o otylosci, to owszem, nie zalicza sie to z reguly do atrakcyjnych elementow. Podobnie z wielkim ryjem jak to okreslasz moze byc ladna (Olivię Wilde znasz? Jolie tez ma spora twarz). Męskie rysy twarzy owszem nieatrakcyjne, z drugiej strony wiele wystylizowanych lasek ma twarze jak trans i mimo to sa uznawane za atrakcyjne..

Gość gość
autorka patrzę w lustro ale nie potrafię się ocenić, wiem że ładna nie jestem ale nie wiem czy jestem przeciętna czy też brzydka, tego akurat nie potrafię określić

Gość gość
wgraj zdjecie tutaj i sprawdz http://www.rankmyphotos.com/hotornot.php moze sprawdzic dowolne zdjecie i dostaniesz ocene od 1 do 10 ktora bedzie calkiem zblizona do prawdy, chociaz oczywiscie zalezy od zdjecia i trzeba wziac pod uwage kto tam glosuje

Gość gość
Jezeli nikt nie otrząsa sie z szoku jak ciebie widzi (negatywnego) ani tez nikt sie toba bardzo nie zachwyca i 3/4 facetow ktorych poznajesz klei sie do ciebie - to spokojnie mozesz przyjac, ze jestes przecietna :)

Gość gość
autorka nigdy nie robiłam sobie zdjęć, bo wiem że nie jestem fotogeniczna, więc unikam aparatów, no i jakoś wstydzę się wstawić swoje zdjęcie (jakbym już je zrobiła)

Gość gość
autorka x gość dziś Jezeli nikt nie otrząsa sie z szoku jak ciebie widzi (negatywnego) ani tez nikt sie toba bardzo nie zachwyca i 3/4 facetow ktorych poznajesz klei sie do ciebie - to spokojnie mozesz przyjac, ze jestes przecietna :) x po tej wypowiedzi mogę uznać, że jestem przeciętna raczej :)

Gość gość
ale nie musisz przeciez wstawiac swojego zdjecia, tak? pytanie bylo ogolne. mozna tez sprawdzic jak inni oceniaja zdjecia ktore juz sa... a strona jest anonimowa i miedzynarodowa, wiec nie ma sie czego wstydzic. na starcie dostajesz bonus za korzenie "slowianskie" ;)

Gość gość
Jak masz np nos jak kindżał, wydatną brodoszczękę albo krzywe nogi to juź nie jesteś przeciętna. Jesteś brzydka jeżeli spełniasz choć jeden z tych warunków.

Gość gość
Przeciętna zawsze kogoś znajdzie, a równocześnie ma mniejszy problem z facetami, którzy chcą nią przyszpanować/tylko do seksu/nie traktują poważnie

Gość gość
15:21] 15:21] W twojej opinii :D. W praktyce wiele kobiet ma dlugie nosy i nie odbieraja one uroku im twarzom (nie mowie ze dodaja, ale sa po prostu nieraz neutralne), w praktyce wiele modelek ma krzywe nogi i są pożądane przez bogatych facetów którzy mogliby mieć każdą. Oczywiscie ja nie zaprzeczam, ze DLA CIEBIE te cechy u kobiet sa dyskwalifikujace; ale nalezy pomyslec, ze nie dla kazdego mimo wszystko Jedyne rzeczy, ktore sa nieatrakcyjne dla wiekszosci, to wlasnie zez albo naprawde dziwne rysy twarzy, krzywe. Przerysowany przyklad -http://vignette2.wikia.nocookie.net/f4w/images/d/dc/111007_ugly_woman_shirt.jpg/revision/latest?cb=20120520174059

Gość gość
A ja nie wiem czy jestem przecietna i ladna, faceci ogladaja sie na ulicy, patrza, slysze komplementy, mialam 2 facetow, pracuje jako hostessa rownoczesnie ostatnio dostalam kosza od pewnego chlopaka.. wczesniej od innego, a dobrze sie dogadywalismy. moze nie lubili mojego typu urody, sama juz nie wiem.

Gość gość
autorka mam chłopaka, ale to ja zaczęłam go podrywać i ogólnie wszystko ja to zainicjowałam (m.in spytałam się o chodzenie), on mówi że mu się podobam, jednak mam wrażenie, że gdybyśmy się nie znali a by spotkał mnie gdzieś to nie podszedłby do mnie ani też nie powiedziałby, że mu się podobam (wiem, że kiedyś podchodził do dziewczyn które mu się spodobały i je podrywał)

Gość gość
Może jesteś ładna ale oni coś innego preferują, np. blondynki a ty jesteś brunetką

Gość gość
to zależy od gustu, dla jednego będziesz ładna dla innego przeciętna a jeszcze innego brzydka

Gość gość
zależy czy w makijażu czy bez, bo niektóre kobiety wyglądają zupełnie inaczej w makijażu; powiedziałbym, że niektóre są piękne ale bez niego są przeciętne albo trochę poniżej przeciętnej, są też i takie które bez makijażu dobrze wyglądają lub też po zmyciu go dalej są ładne

No właśnie :) makijaż potrafi zdziałać cuda do tego stopnia że pewnych dziewczyn nierozpoznawałem na ulicy. To troche niestałe zmienianie swojego wyglądu z przeciętnego na piękny.

Gość gość
Ale sami lecicie na najbardziej wystylizowane dziewczyny. A ja z makijazem lepiej wygladam, ale nie klade go duzo, troche podkladu, eyeliner, tusz, kredka. Jednak powodzenie mialam nawet kladac makijazu naprawde minimalnie, w wieku 16-17 lat. A jak bylam w Berlinie i smigalam bez makijazu to sie Turasy strasznie ogladaly, i mlodzi Niemcy tez.

Gość gość
I dziwi mnie to i tak, bo nie uwazam sie za piekna. Raczej taka zwyczajna, z dziewczeca uroda (mlodo wygladam jak na swoj wiek jesli chodzi o twarz)

Tno możliwe że leciały :) Nieujrywam że tez bardzo mi się podobają te wystylizowane dziewczyny, dobrze że są fajnie.. "Oporządzone", z tym że ma to swoją ciemną strone. Bez makijażu wiele dziewczyn traci duuzo na urodzie i to jest spory mankament gdy ktos chce sie wiązać na stałe. Gdy kobieta sie podoba bez makijażu to super

Gość gość
Nie da się odpowiedzieć jednoznacznie czym się różnią, ale wg mnie u przeciętnej niby jest wszystko ok, niby nie ma jakiś wad, jest szczupła, twarz ok, ale nie zachwyca, nie wyróżnia się, a brzydka ma jakieś widoczne wady jak np duzy nos, jest gruba czy np poprostu brzydki wyraz twarzy np poprzez złe proporcje

Gość gość
Oj wy prymitywy zyjacy zludzeniami albo dzieciaki bez pojecia. Kobieta piekna daje swoje cialo. Kobieta ladna daje cialo i dusze. Kobieta brzydka odda wszystko- cialo,dusze i serce.