Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilzpyrów

Czy mam szanse u starszej dziewczyny ?

Polecane posty

Gość kamilzpyrów

Bardzo mi się podoba i chyba się w niej zakochałem, jeśli tak wygląda miłość. Problem leży w tym, że jest o rok starsza, ma 19 a ja 18 lat. Jako koledzy chodzimy tu i tam, odwiedzamy się nawzajem ale obawiam się, że jak jej dam do zrozumienia, że u mnie to coś więcej, to mnie wyśmieje. Z innych się nabija, że chodzą za rękę, udają wielką miłość i takie tam. A ja bym bardzo chciał właśnie tak z nią za rękę pospacerować ale boje się jej reakcji.

Gość gość
dziewczynom trudno się przyznać że też tego pragną ale czy z tobą ? jak nie spróbujesz to się nie dowiesz

Gość gość
w tym wieku nie, jestes dla niej jeszcze szczawem

Gość gość
Nie pytaj, tylko weź za ręke i tyle.

Gość gość
Nabija ? Niedojrzala jakas, odpusc.

Gość kamilzpyrów
Złapałem ją wczoraj za rękę. Zaniemówiła, musiałem ja dalej prowadzić konwersacje, chociaż było mi nieswojo. Pod domem uwiesiła mi się na szyi, czułem ją całą, tak jak zawsze chciałem ją przytulić, chciałem pocałowałać ale odwróciła głowę z karcącym tonem „Ej”, moje usta wylądowały na jej policzku, poszeptaliśmy parę słów do ucha, twarz miałem w jej włosach, tego nigdy nie zapomnę, na pożegnanie pocałowała mnie w policzek „do jutra”. I teraz nie wiem, co o tym wszystkim myśleć, bawi się ze mną, chce tylko przyjazni, mam przykry zapach ust ( w przeciwienstwie do niej nie pale), nie wiem, nigdy nie miałem dziewczyny i teraz nie wiem jak się mam zachować w szkole, chodzimy do jednej klasy. A może potrzebuje mnie tylko do korków ?

Gość gość
Nie masz szans. Jesteście kolegami a dziewczyny w jej wieku lecą na studentów ok. 25 roku życia

Gość gość
Jestes dla niej dobrym kolega. Tylko kolega.

Gość gość
Jak masz przykry zapach z ust to nigdy nie znajdziesz dziewczyny.