Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylmanowa

Babcie zapisza majatek don dzialki na wnuki... Chcialybyscie rodzic?

Polecane posty

Gość Tylmanowa

Jakbyscie mialy takia sytuacje ze to wnuki a wasze dzieci beda mialy zapewnione cos wlasnego dom dzialki to byście sie decydowali na drugie czy trzecie dziecko? Wiadomo zycie codzienne kosztuje. Maz zarabia na wakacje lecimy raz w roku na maly remont starcza... Finanse nie sa tragiczne tylko ty wywzwanie...

Gość Tylmanowa
Bycie mama to nie jako wyrzeczenie sie swojego zycia przez te 10 lat zanim to dziecko nie bedzie choc ciut samodzielne. Zawsze dziecko wymaga uwagi rozmowy i czasu. Ja sama mam gdzie mieszkac. Kokosow nie zarabiam. Mam Działalność razem z mezem. Mamy juz jedno 3 letnie dziecko... Tylko kurcze chyba nie chce zeby bylo jedynakiem a ciagle sie zastanawiam... Z jednej strony mialo by juz cos na start po dziadkach a z drugiej to jednak kosztuje i wymaga wyrzeczeń. Co byscie Wy zrobily?

Gość gość
masz coś nie tak z główką ? bo nie bardzo kumam Twoje pytanie.... chcesz rodzić kolejne dziecko bo teściowa wam nie zapisze tylko wnukom ? o posiadaniu dzieci chyba powinno się decydować z innych powodów, ale to może ja jestem jakaś dziwna i nie wiem że dzieci planuje się z wyrachowania, egoizmu czy pod wpływem szantażu i nacisku

Gość Tylmanowa
Nie... Nie jestem psychicznie chora.. A lubie byc mama tylko wiem ile to pracy i sil kosztuje... A dzieci mialy by juz cos na start.. Tylko jak sie tu przelamac?

Gość Tylmanowa
A czy ja jestem zla matka? Nie. A czy taka kobieta co zaliczy wpadke i wcsle sie nie cieszy z tego dziecka jest lepsza matka? Ja zas planuje i rozmyslam.

Gość gość
Za taką decyzję zbiłabym babcię pejczem aż do krwi.

Gość Tylmanowa
Ale ja mam gdzie mieszkac z mezem.. To nie chodzi o to ze nas szantazuja... Nic takiego