Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ciaza jest mozliwa?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Z moim chlopakiem kochalismy sie pare dni przed okresem i w czasie okresu. Zawsze uwazamy, nie robimy tego w dni plodne, zawsze uzywamy prezerwatyw. Prezerwatywy sa zawsze cale. No i chlopak ma problem z dojsciem. Robilismy to pare razy ale nigdy jeszcze nie doszedl. Gdy robimy to palcami lub ustami, zawsze on zaczyna mnie zadowalac, a pozniej ja jego. Po skonczeniu zawsze myjemy rece; Jesli robie mu recznie, on nigdy na mnie nie konczy. Czy jest mozliwosc zajscia w ciaze?

Gość lululuu bzzz
Nie nie jest z tego co piszesz. Ja uprawiam seks w prezerwatywie chłopak kończy we mnie w dni płodne i nie i jakoś w ciąży nie jestem. Przecież gumka taki ma cel.

Gość gość
tak, wiem, ale po prostu odbija mi powoli.. dziekuje za odpowiedz

Gość gość
seks w czasie okresu? fuj :/

Gość gość
kazdy ma inne upodobania

Gość gość
to moze pomyślcie o innej metodzie skoro chłopak ma problem z dojściem w prezerwatywie? z własnego doświadczenia mogę polecić kapturek femcap. to również metoda mechaniczna, więc na pewno nie będziesz mieć skutków ubocznych.

Gość gość
jest wyczuwalny podczas stosunku? stosujecie go samego czy jeszcze z jakimś zabezpieczeniem?

Gość gość
jest niewyczuwalny jeśli się do dobrze stosuje. Producent podaje na stronie, ze trzeba go używać z zelem plemnikobójczym najlepiej contragelem.