Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciał mnie zabić

Polecane posty

Gość gość

Nienawidzę go a moja mama i moja szwagierka są w nim tak zakochane że nic do nich niedociera.Dlaczego one mi to robią?Chodzi o R.

Gość gość
A może je kręci typ zimnego brutala.

Gość gość
Zbij go pejczem.

Gość gość
One nawet nie rozumieją jaką.przykrosć mi robią kiedy tak go przy mnie wychwalają pod niebiosy.Do nich nie dociera to jaki on jest dla mnie i to że jest typem kobieciarza.

Gość gość
Jak to chciał zabić?

Gość gość
jak to zabic ?? wiedzialas ze taki jest i sie z nim zwiazalas ?

Gość gość
No normalnie.Nawet kilka razy.Za kazdym razem inaczej Ma kochankę i ona go podpuszcza zeby siw mnie pozbył.Nie bede tu tego opisywać ,ale przezywałam koszmar za kazdym razem wiec jak słysze z ust szwagierki (żony brata)oraz mojej mamy oxhy i axhy na jego tenat ti poprostu czuje ze one robia mi krzywde nie mniejszą niż on sam.Kiedyś taki nie był..a jesli był to obiecywał poprawe teraz juz nawet poprawy nie obiecuje.Nigdy w życiu nie usłyszałam słowa "przepraszam".

Gość gość
Serio mam to opisać ?przecież i tak nikt mi nie pomoże.On nigdy sie nie zmieni.Ja chcę jedynie zrozumieć co mama i szwagierka w nim widzą i dlaczego nie rozumieją że ja cierpię przez ich postawę.

Gość gość
Wyjedz zacznij od nowa,zostaw go,i niech do Ciebie dotrze ze jesteś w stanie to zrobić bo jesteś silna kobieta!!!

Gość gość
Wyjechać jak ?dokąd??z 2 dzieci?zostawić mu swój dorobek?.On na to nie zasłużył

Gość gość
A one wiedzą co się dzieje?

Gość gość
Wiedzą choć dwoch wypadkow tych najbardziej groznych nie były świadkiem,bo to sie działo kilometr od domu.

Gość gość
Dzieci były wielokrotnie buntowane.

Gość gość
Mówisz o mężu?

Gość gość
Ależ Wy baby jesteście durne. Same pozwalacie na takie zachowanie. Tolerujecie kochanki,poniżanie, ublizanie.. idalej z nimi siedzicie. Patologia w najczystszej formie

wynajmij prywatnego detektywa zeby zebral dowody przeciw niemu, oraz ze ma kochanke, potem mozesz podac go do sadu, zakaz zblizania, rozwod z jego winy

Gość gość
Dlaczego wszystko zostawić? Jest coś takiego jak podział majątku przecież... ja nie wiem co się dzieje, siostra mi opowiadała dzisiaj, że u niej w pracy jedna koleżanka się rozwodzi, bo zastała męża w łóżku z inną, jak wróciła wcześniej z nocnej zmiany (źle się poczuła i poszła do domu), z kolei inna ma trzech alkoholików w domu-męża, ojca i brata i małe dziecko, policja tam do nich przyjeżdża już tak ostro jest. Masakra ludzie co robicie ze swoim życiem, przecież macie je tylko jedno, czas leci, nie szkoda Wam tych lat??

Gość gość
Czarownico..tak zrobię.Tylko jest problem bo to kosztuje a mi pieniadze z miesiąca na miesiąca idą na życie i na dzieci.

Gość gość
ktoś ci autorko podpowiedział żebyś wynajęła detektywa,wiem ,to wielki wydatek kup sobie urządzenie do nagrywania,albo kamerkę i nagraj go nie oszczędzaj go,on robi ci potworna krzywdę mój szwagier tez uchodził za super faceta,lubiliśmy go,nie wiedzieliśmy,że jest to człowiek o dwóch twarzach,siostra nie skarżyła się,jest bardzo starannie wykształcona,bardzo urodziwa i uczciwa czyli głupia,nie skarżyła się nikomu,jest b.pogodną osobą a ten typek w domu był oprawcą mojej siostry,nie kochał jej nigdy,krytykował,opluwał,miał kochankę i razem knuli akcje na nią,pobił ją,że upadła-byli 30 letnim małżeństwem kiedy ocknęła się,zadzwoniła do córki,a ta do ojca -i wiesz co usłyszała,że on jest na dworze i spaceruje sobie,zaprzeczył faktycznie uciekł na dwór kiedy siostra wstała i dzwoniła na policję,przyjechali ale gnoja w domu nie było,gdzieś schował się córka nie mogla uwierzyć,że jej ojciec jest takim potworem dla jej mamy,obejrzała nagranie z kamery/na szczęście,siostra wcześniej ją ustawiła/i załamała się,leczyła się u psychiatry oprawca wyprowadził się,wcześniej ją okradł autorko,czy chcesz powielić los mojej siostry????

Gość gość
Nie nie chcę.On jest na razie spokojny od czasu gdy zgłosiłam to na policję ale boli mnie postawa mamy i szwagierki.Boże co one w nim widzą?

Gość gość
cierpliwie zbieraj dowody ,one ci pomogą odizolowac sie od niego puścisz go w skarpetkach z orzeczeniem winy nie bądż frajerką,on faktycznie może ciebie zabić jedne taki uderzył swoja żonę i ona ma krawiak/guza a na skroni,przewraca sie nawet na ulicy czy chcesz zostać z ręką w nocniku,a może chora do końca życia? psycholom nie wolno darować agresywnego zachowania on ciebie zniszczy psychicznie ,okaleczy fizycznie także zadbaj o siebie,o dzieci,nie pozwól znęcać się nad tobą